11 ihanaa paketointi-ideaa jouluun: loihdi kauniita paketteja jämämateriaaleista tai poimi koristeet luonnosta!
Sisustus
11 ihanaa paketointi-ideaa jouluun: loihdi kauniita paketteja jämämateriaaleista tai poimi koristeet luonnosta!
Kaunis paketti on lahja jo itsessään. Joululahjojen paketoinnissa rajana on vain luovuus. Nappaa vastustamattomat paketointi-ideat!
Julkaistu 12.12.2019
Meillä kotona
Simppelien pakettien katseenvangitsijoina toimivat veikeät kuusikortit, jotka on aksarreltu oksanpätkistä. Vihreät havunoksat tuovat paketteihin ihanaa joulufiilistä!
Nättejä papereita ja nauhoja kannattaa kerätä talteen pitkin vuotta, kuten tämän puutalokodin asukas tekee. Punaiset nauhat tuovat pakettien ilmeeseen raikkautta, hiekansävyinen köysi taas on ihanan maanläheinen valinta.
Nämä joululahjapaperit ovat saaneet ilmeensä kahvi- ja vesiväriroiskeista! Kurkkaa helppo ohje lahjapaperien tuunaamiseen täältä.
Yksinkertaisen tyylikäs lahjakääre syntyy puhtaanvalkoisesta paperista, mustasta narusta ja dymo-teksteistä.
Paketoinnissa voi hyvin hyödyntää erilaisia jämämateriaaleja. Vain mielikuvitus on rajana! Nämä paketit on kääritty maalaamisesta ylijääneeseen suojapaperiin. Kivoja vaihtoehtoja ovat myös esimerkiksi tapetit ja vanhat lehdet.
Yhtenäinen ilme syntyy, kun kaikki paketit ovat suurin piirtein samanvärisiä. Edullista mustavalkoista paperia saat muuten sanomalehdestä!
Pikkuisten pakettien juju ovat soodataikinasta tehdyt pakettikortit. Tekstit niihin on tehty leimasimella.
Pientä pilkettä pelkistettyyn pakettiin tuo söpö polkkakarkkikeppi.
Mikäpä väriyhdistelmä olisi jouluisempi kuin valkoinen ja punainen?
Pikkulahjojen paketoinnissa voi hyödyntää vessapaperihylsyjä. Niiden avulla lahjasta saa säännöllisen muotoisen.
Luonnosta löytyy mitä ihanimpia materiaaleja lahjapakettien koristeluun. Muistathan kuitenkin keräysretkelläsi jokamiehenoikeudet.

Tuntuuko paketointi vaikealta? Näillä ohjeilla onnistut – oli lahjan muoto mikä tahansa!

Pakettipojat eli Aleksi ja Jani Kaikki paketissa -blogista näyttävät, miten paketoidaan kaunis peruspaketti ja hankalan muotoinen paketti. Katso ammattilaisten paketointiohjeet videolta!

Kommentoi »