Rustiikkista ruskeaa ja pehmoista pellavaa! Nappaa talteen ideat joululahjojen paketointiin

Rustiikkista ruskeaa ja pehmoista pellavaa! Nappaa talteen ideat joululahjojen paketointiin
Joululahjojen paketointivinkkejä ei ole ikinä liikaa! Ota tästä talteen kolme trendikästä tapaa pakata lahjat.
Julkaistu: 20.12.2018

Rustiikkista ruskeaa

Ruskea voimapaperi tai muu ruskea paperi on varma valinta tänä jouluna. Paketointiin sopii myös käytetty paperi, kuten kukkien käärepaperi, jonka voit rutistella rouheaksi pakettia varten.

Silkkinauha viimeistelee paketin juhlavaksi. Kangasnauhat eivät ole halpoja, mutta voit käyttää niitä uudelleen.

Ruskea paperi on myös siitä kätevää, että se sopii paketointiin vuoden ympäri. Jämiä ei siis tarvitse säilytellä ensi joulua varten. Jos haluat paketista rustiikimman, kääräise paperin ympärille paperinarua, juuttinarua tai pyykkipoikia.

Kirjoita lahjan saajan nimi tyylikkäästi perinteisellä kohokuvioista teippiä painavalla tarrakirjoittimella. Niitä myyvät esimerkiksi Clas Ohlson ja Granit. Kuvan paperit, nauhat ja posliininen etiketti ovat Granitista.

Kuva on kiva

Tulosta jokin kaunis talviaiheinen kuva mustavalkoisena ja leikkaa se irti. Sujauta väliin rosmariinin oksa ja teippaa kuva pakettiin valkoisella teipillä.

Hurmaava pellavapaketti

Japanilaiset käärivät lounaslaatikkonsa pellavaiseen liinaan, mutta saman idean voi kopioida myös joululahjapakettiin. Silloin paketin kuorikin on käyttökelpoinen ja osa lahjaa.

Piilota lahja ensin neliskulmaiseen pahvilaatikkoon. Aseta laatikko pellavaisen lautasliinan tai keittiöpyyhkeen keskelle ja solmi kulmat ylhäällä yhteen. Valmista!

Maanläheiset sävyt hurmaavat nyt lahjapaketeissa.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Pue koti jouluun! Tilaa hurmaavat joulukoristeet Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »