Mainos
Mainos
Keittiön välitila vaikuttaa koko tilan ulkonäköön, joten tee siitä kaunis. Laatoitus on vain yksi monista vaih­toeh­dois­ta.

1. Vanhan puutalon remontissa pinkopahvien alta paljastui iloinen yllätys, kaunis ja hyväkuntoinen hirsiseinä. Seinälle kiinnitettiin avohyllyjä, reelinkitankoja ja koukkuja, joissa päivittäin käytettävät astiat ja muut välineet ovat käden ulottuvilla.

2. Tässä on ilo tiskailla, kun silmiä voi lepuuttaa näteissä tapeteissa. Liukuovikaapiston jokainen ovi on tapetoitu eri kuosilla ja lakattu useampaan kertaan.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

3. Keittiön seinissä on helmiponttipaneeli. Sitä ei haluttu peittää, joten allasseinälle asennettiin vain ronski hylly. Peltitarjottimet suojaavat roiskeilta.

4. Ikkunalauta tiskauspaikan takana tarjoaa oivalliset olot yrteille. Samalla persiljat ja basilikat toimivat pienenä näkösuojana kadulle päin.

5. Roiskeet eivät haittaa, kun hanan taakse laitetaan kookas peltitarjotin. Romantikko valitsee koukeroiset kuviot ja moderni sisustaja suorat linjat.

6. Tiskipöydän taustan voi hyvin tapetoida, kun roiskeille alttiiseen kohtaan laittaa pleksin tai lasilevyn. Jos muu tila on maalattu, tapetti voi olla vaikka kuinka räväkkä.

7. Välitilan alkuperäinen valkoinen laatoitus muuttui ilmeikkääksi helpolla konstilla: osa laatoista päällystettiin värillisellä kontaktimuovilla. Mukana on samaa taivaansineä kuin alakaapeissakin.

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (0)