Kuvat
Julkaistu 17.5.2010

Yrttiset kuharullat
Reseptin ainekset (4 annosta)
Liemi
- 1 rklkalafondia
- 3 rklkalakastiketta
- 1/2 rklsitruunamehua
- 5 dlvettä
Kuharullat
- 1/2 dltuoretta basilikaa (silputtuna)
- 1/2 dltuoretta korianteria (silputtuna)
- 50 gtuoretta tilliä (silputtuna)
- 200 gtuorejuustoa (rasvaa 6-11 %)
- 400 gkuhaa
- 1/2 tlsuolaa
- 1/4 tlmustapippuria
Kiehauta fondilla, kalakastikkeella ja sitruunamehulla maustettu vesi.
Silppua yrtit ja sekoita ne tuorejuustoon.
Levitä kuhafileet leikkuulaudalle. Suolaa ja pippuroi ne kevyesti. Levitä jokaiselle fileelle tuorejuustoa ja kääri fileet rullalle.
Lado rullat vierekkäin vuoan tai kattilan pohjalle. Kaada kiehuvan kuuma liemi päälle.
Liemen tulee peittää rullat kokonaan. Peitä foliolla ja anna yrttisten kuharullien kypsyä jäähtyvässä liemessä noin 10 minuuttia.
Nosta yrttiset kuharullat liemestä ja tarjoa perunasoseen ja raikkaan salaatin kera.