Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Ylikypsä porsaankasleri

4 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 4 h 0 min
10.12.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kg
porsaan kasleria
Maustekastike:
¾ dl
savunmakuista, makeaa grillauskastiketta
2 rkl
tomaattipyreetä
¾ tl
suolaa
½ tl
pippurisekoitusta
3½ dl
omenatäysmehua

1. Sekoita maustekastikkeen aineet keskenään.

2. Ota kasleri huoneenlämpöön ja taputtele mauste seos lihan pintaan. Nosta pala uunivuokaan tai painekattilaan ja anna maustua huoneenlämmössä puolisen tuntia. 

3. Kaada mehu astiaan ja kypsennä kasleria 125-asteisessa uunissa 3–4 tuntia tai painekattilassa ohjeiden mukaan noin 40 minuuttia. 

4. Suurusta neste halutessasi kastikkeeksi vesitilkkaan sekoitetuilla jauhoilla.

5. Leikkaa liha viipaleiksi ja tarjoa lisänä keitettyjä maissintähkiä ja vihreää salaattia.

Mureaksi kypsennetty porsaanniska on edullinen ja mehevä arkipäivän paisti. Isosta kimpaleesta riittää nyhdettävää. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt