Ylikypsä kassler aasialaisittain

27 h 30 min
4
2

Ylikypsä kassler aasialaisittain

Aasialaisittain maustettu ylikypsä kassler vie kielen mennessään.
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 1 ½ kgporsaan kassleria

Marinadi

  • 1½ dlhoisin -kastiketta
  • 1 dlhunajaa
  • ½ dlsoijaa
  • 2 rklriisiviinietikkaa
  • 1 kplpunainen chili hienonnettuna
  • 4 kplvalkosipulin kynttä hienonnettuna
  • 4 rkltuoretta inkivääriä raastettuna
  • mustapippuria myllystä

Tee näin

27 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN27 h

Valmista marinadi sekoittamalla kaikki marinadin ainekset hyvin keskenään. Laita porsaan kassler pakastepusiin ja lisää pussiin marinaadi. Katso, että marinadi peittää tasaisesti kasslerin. Sulje pussi ja nosta porsaan kassler marinoitumaan jääkaappiin yön yli.

Laita porsaankassler ja marinadi kannelliseen pataan. Nosta pata 150 asteiseen uuniin ja anna kasslerin hautua 3 tuntia. Nosta kassler uunivuokaan. Keitä padan lientä kasaan kunnes siitä on puolet jäljellä.

Valele kassleria liemellä. Grillaa kasslerin pinta rapeaksi uunissa grillivastuksen alla noin 15-20 minuuttia. Valele kassleria muutaman kerran grillauksen aikana.

Anna kasslerin jäähtyä hetki. Leikkaa kassler viipaleiksi ja lusikoi loput liemestä päälle.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä