Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Ylikypsä kassler aasialaisittain

27 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 27 h 0 min

Aasialaisittain maustettu ylikypsä kassler vie kielen mennessään.

Reseptin ainekset
8 annosta
1 ½ kg
porsaan kassleria
Marinadi
1½ dl
hoisin -kastiketta
1 dl
hunajaa
½ dl
soijaa
2 rkl
riisiviinietikkaa
1 kpl
punainen chili hienonnettuna
4 kpl
valkosipulin kynttä hienonnettuna
4 rkl
tuoretta inkivääriä raastettuna
mustapippuria myllystä

Valmista marinadi sekoittamalla kaikki marinadin ainekset hyvin keskenään. Laita porsaan kassler pakastepusiin ja lisää pussiin marinaadi. Katso, että marinadi peittää tasaisesti kasslerin. Sulje pussi ja nosta porsaan kassler marinoitumaan jääkaappiin yön yli.

Laita porsaankassler ja marinadi kannelliseen pataan. Nosta pata 150 asteiseen uuniin ja anna kasslerin hautua 3 tuntia. Nosta kassler uunivuokaan. Keitä padan lientä kasaan kunnes siitä on puolet jäljellä.

Valele kassleria liemellä. Grillaa kasslerin pinta rapeaksi uunissa grillivastuksen alla noin 15-20 minuuttia. Valele kassleria muutaman kerran grillauksen aikana.

Anna kasslerin jäähtyä hetki. Leikkaa kassler viipaleiksi ja lusikoi loput liemestä päälle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt