Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Yhden pellin halloumi-fajitas – arjen paras texmex-ateria valmistuu uunissa ja pitää tiskivuoren pienenä

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Yhden pellin halloumi-fajitas on texmex-ateria, joka valmistuu kätevästi uunissa. Paista ensin täytteet ja lämmitä lopuksi tortillat uunissa ennen täyttämistä. Vain vartti valmistelua, ja uuni hoitaa loput!

22.10.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
8
tortillaa
Täyte
300 g
halloumijuustoa
3
paprikaa (erivärisiä)
1
punasipuli
1 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
taco-maustetta
1
kypsä avokado
100 g
ranskankermaa
Viimeistely
1 dl
tuoretta korianteria
1
lime lohkoina

Yhden pellin halloumi-fajitas valmistetaan näin:

  1. Kuivaa halloumi talouspaperilla ja leikkaa juusto reilun kokoisiksi paloiksi. Leikkaa paprikat suikaleiksi. Kuori ja suikaloi sipulit.
  2. Levitä halloumit, paprikat ja sipulit pellille leivinpaperin päälle ja sekoita joukkoon öljy ja taco-mauste. Paahda 220 asteessa 15 minuuttia.
  3. Kääri tortillat folion sisään ja laita paketti uuniin viimeisten viiden minuutin ajaksi.
  4. Leikkaa avokadot viipaleiksi.
  5. Täytä lämpimät tortillaletut ranskankermalla, paprika-halloumiseoksella, avokadolla ja tuoreella korianterilla.
  6. Tarjoa limelohkojen kanssa.

Vinkki!

Ranskankerma toimii hyvin kastikkeena ja pehmentää samalla ruoan mausteisuutta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt