Maku

Yhden pellin halloumi-fajitas – arjen paras texmex-ateria valmistuu uunissa ja pitää tiskivuoren pienenä

30 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhden pellin halloumi-fajitas on texmex-ateria, joka valmistuu kätevästi uunissa. Paista ensin täytteet ja lämmitä lopuksi tortillat uunissa ennen täyttämistä. Vain vartti valmistelua, ja uuni hoitaa loput!
MU
4.3
0
Julkaistu: 22.10.2020


Ainekset (4 annosta)

  • 8tortillaa

Täyte

  • 300 ghalloumijuustoa
  • 3paprikaa (erivärisiä)
  • 1punasipuli
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 2 rkltaco-maustetta
  • 1kypsä avokado
  • 100 granskankermaa

Viimeistely

  • 1 dltuoretta korianteria
  • 1lime lohkoina
Tulosta

Yhden pellin halloumi-fajitas valmistetaan näin:

  1. Kuivaa halloumi talouspaperilla ja leikkaa juusto reilun kokoisiksi paloiksi. Leikkaa paprikat suikaleiksi. Kuori ja suikaloi sipulit.
  2. Levitä halloumit, paprikat ja sipulit pellille leivinpaperin päälle ja sekoita joukkoon öljy ja taco-mauste. Paahda 220 asteessa 15 minuuttia.
  3. Kääri tortillat folion sisään ja laita paketti uuniin viimeisten viiden minuutin ajaksi.
  4. Leikkaa avokadot viipaleiksi.
  5. Täytä lämpimät tortillaletut ranskankermalla, paprika-halloumiseoksella, avokadolla ja tuoreella korianterilla.
  6. Tarjoa limelohkojen kanssa.

Vinkki!

Ranskankerma toimii hyvin kastikkeena ja pehmentää samalla ruoan mausteisuutta.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kaipaatko lisää arkiruokaideoita? Osta inspiroivat reseptikirjat tästä!

SISÄLTÖ JATKUU

MITÄ PIDIT?
4.29
Kommentoi »