Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Wasabisilli – kokeile kalapöydässä raikkaan limen ja kipakan wasabin yhdistelmää

1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min

Wasabisilli tuo tuulahduksen Japania joulupöytään. Rasvainen silli raikastuu limellä ja wasabitahnalla, joka antaa sille sopivan kipakan maun.

14.12.2020
Reseptin ainekset
8 annosta
1 pkt (200 g)
kevytsuolattua sillifileetä
2 dl
maustamatonta jogurttia
½ dl
majoneesia
3–4 tl
wasabitahnaa
1
limen raastettu kuori
1
kevätsipuli (hienonnettuna)
½ rku
tilliä (hienonnettuna)
1 tl
hunajaa

Wasabisilli – ohje:

  1. Leikkaa sillifileet noin sentin viipaleiksi.
  2. Sekoita jogurtin joukkoon majoneesi ja mausteet.
  3. Anna wasabisillin maustua jääkaapissa vähintään tunnin ajan.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt