


Wasabisilli – kokeile kalapöydässä raikkaan limen ja kipakan wasabin yhdistelmää
1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min
Wasabisilli tuo tuulahduksen Japania joulupöytään. Rasvainen silli raikastuu limellä ja wasabitahnalla, joka antaa sille sopivan kipakan maun.
Reseptin ainekset
8 annosta
1 pkt (200 g)
kevytsuolattua sillifileetä
2 dl
maustamatonta jogurttia
½ dl
majoneesia
3–4 tl
wasabitahnaa
1
limen raastettu kuori
1
kevätsipuli (hienonnettuna)
½ rku
tilliä (hienonnettuna)
1 tl
hunajaa
Wasabisilli – ohje:
- Leikkaa sillifileet noin sentin viipaleiksi.
- Sekoita jogurtin joukkoon majoneesi ja mausteet.
- Anna wasabisillin maustua jääkaapissa vähintään tunnin ajan.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat