Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vuohenjuustopasta ja uunikuivatut tomaatit

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min

Tämä vuohenjuustopasta on asteen juhlavampi. Uunissa kuivattujen tomaattien maku palkitsee vaivan. Saat näyttävää pastaa, kun leikkaat tuorelasagnelevyistä paksuja nauhoja. Toki voit käyttää myös tavallista kuivapastaa.

9.12.2014
Reseptin ainekset
4–5 annosta
250 g
kirsikkatomaatteja
3
valkosipulinkynttä
½ dl
oliiviöljyä
mustapippuria
½ tl
suolaa
200–300 g
vuohenjuustoa
50 g
parmesaania
1 dl
pinjansiemeniä
400 g
tuorepastaa (lasagnelevyjä)
70 g
rukolaa
tilkka oliiviöljyä

1. Pese kirsikkatomaatit ja kaada ne uunivuokaan. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Ripottele ne kirsikkatomaattien lomaan.

2. Lisää vuokaan oliiviöljy, rouhi päälle pippuria ja suolaa. Nosta vuoka 125-asteisen uunin keskitasolle noin tunniksi. Tomaatit kypsyvät, kuivahtavat ja niiden maku tiivistyy. 3. Leikkaa vuohenjuustosta reunat pois halutessasi ja murenna juusto suupaloiksi. Vuole parmesaani lastuiksi kuorimaveitsellä. Paahda pinjansiemenet kuumalla ja kuivalla paistinpannulla. 4. Jos käytät tuorelasagnelevyjä, leikkaa ne paksuiksi nauhoiksi tai jopa 5–7 cm leveiksi levyiksi. Kun tomaatit ovat kypsiä, kiehauta iso kattilallinen vettä ja mausta se suolalla (2 tl suolaa/litra vettä). Keitä pasta juuri ja juuri kypsäksi (1–3 minuuttia). 5. Nosta pasta reikäkauhalla pehmeiden tomaattien päälle. Lisää vuohenjuusto, parmesaani, pinjansiemenet, rukola ja tilkka öljyä. Sekoita vuohenjuustopasta pihdeillä nostellen.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt