Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vuohenjuustopasta

24.1.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
spagettia
4 kpl
isoa porkkanaa (juliennella suikaloituna)
150 g
pehmeää vuohenjuustoa (chavroux)
0,5 dl
kuohukermaa
0,5 dl
pastan keitinvettä
1 kpl
sipuli
1 kpl
murskattu valkosipulin kynsi
200 g
herneitä
1 kpl
puska tuoretta minttua
1 rkl
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

*Jos käytät pakasteherneitä, ota ne sulamaan hyvissä ajoin.

Suikaloi porkkanat ja sipuli ohuiksi viipaleiksi – sipulit saavat jäädä reilun kokoisiksi.

Murskaa valkosipuli ja hienonna minttu.

Laita spagetti keittymään runsaasti suolattuun veteen.

Kaada spagetin valmistuessa kaada oliiviöljyä toiselle pannulle ja kuullota sipuleita sekä valkosipulia muutaman minuutin ajan. Lisää joukkoon porkkanasuikaleet ja anna kypsyä noin neljä minuuttia.

Lisää herneet ja jatka kuullottamista vielä minuutti.

Lisää vuohenjuusto ja kerma. Anna sulaa tasaiseksi kastikkeeksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Valuta al dente spagetti huolella ja ota vähä keitinvettä talteen.

Yhdistä vuohenjuusto-kasvisseos spagetin kanssa kattilassa. Kaada joukkoon samalla talteen otettu pastankeitinvesi sekä hienonnettu minttu.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt