


Vuohenjuusto-vesikrassipasta
20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min
Tällä vuohenjuusto-vesikrassipastalla hurmattiin Henri Alén! Raikas appelsiini, täyteläinen vuohenjuusto ja pippurinen vesikrassi antavat helpolle pikapastalle makua ja luonnetta.
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
pastaa (simpukkapastaa, gnocchi)
100 g
vuohenmaitojuustoa (chévre)
2
appelsiinia (luomu)
1 1/2 dl
vesikrassia (tai vihanneskrassia)
3 kpl
kevätsipulia
200 g
viinirypäleitä (vihreitä, kivettömiä)
1/2 dl
oliiviöljyä (kylmäpuristettu)
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Hienonna vuohenjuusto haarukalla karkeaksi. Siirrä murska kulhoon.
Raasta joukkoon hyvin pestyjen appelsiinien kuori. Lisää appelsiineista puristettu mehu.
Hienonna vesikrassi ja kevätsipulit. Huuhtele ja puolita viinirypäleet.
Sekoita vesikrassit, kevätsipulit, rypäleet ja oliiviöljy vuohenjuustoseokseen.
Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
Valuta pasta ja sekoita yhteen muiden raaka-aineiden kanssa.
Mausta valmis pasta lopuksi suolalla ja mustapippurilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat