Maku

Vuohenjuusto-vesikrassipasta

20 min
MU
2.33
2

Tällä vuohenjuusto-vesikrassipastalla hurmattiin Henri Alén! Raikas appelsiini, täyteläinen vuohenjuusto ja pippurinen vesikrassi antavat helpolle pikapastalle makua ja luonnetta. 
Tulosta
Teksti Henri Alén, Elina Jyväs
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gpastaa (simpukkapastaa, gnocchi)
  • 100 gvuohenmaitojuustoa (chévre)
  • 2 kplappelsiinia (luomu)
  • 1 1/2 dlvesikrassia
  • 3 kplkevätsipulia
  • 200 gviinirypäleitä (vihreitä, kivettömiä)
  • 1/2 dloliiviöljyä (kylmäpuristettu)
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN10 min

Hienonna vuohenjuusto haarukalla karkeaksi. Siirrä murska kulhoon.

Raasta joukkoon hyvin pestyjen appelsiinien kuori. Lisää appelsiineista puristettu mehu.

Hienonna vesikrassi ja kevätsipulit. Huuhtele ja puolita viinirypäleet.

Sekoita vesikrassit, kevätsipulit, rypäleet ja oliiviöljy vuohenjuustoseokseen.  

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta pasta ja sekoita yhteen muiden raaka-aineiden kanssa.

Mausta valmis pasta lopuksi suolalla ja mustapippurilla.

MITÄ PIDIT?
2.33