Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vuohenjuusto-vesikrassipasta

20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min

Tällä vuohenjuusto-vesikrassipastalla hurmattiin Henri Alén! Raikas appelsiini, täyteläinen vuohenjuusto ja pippurinen vesikrassi antavat helpolle pikapastalle makua ja luonnetta. 

27.7.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
pastaa (simpukkapastaa, gnocchi)
100 g
vuohenmaitojuustoa (chévre)
2
appelsiinia (luomu)
1 1/2 dl
vesikrassia (tai vihanneskrassia)
3 kpl
kevätsipulia
200 g
viinirypäleitä (vihreitä, kivettömiä)
1/2 dl
oliiviöljyä (kylmäpuristettu)
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria

Hienonna vuohenjuusto haarukalla karkeaksi. Siirrä murska kulhoon.

Raasta joukkoon hyvin pestyjen appelsiinien kuori. Lisää appelsiineista puristettu mehu.

Hienonna vesikrassi ja kevätsipulit. Huuhtele ja puolita viinirypäleet.

Sekoita vesikrassit, kevätsipulit, rypäleet ja oliiviöljy vuohenjuustoseokseen.  

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta pasta ja sekoita yhteen muiden raaka-aineiden kanssa.

Mausta valmis pasta lopuksi suolalla ja mustapippurilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt