3(4)
Vuohenjuusto-vesikrassipasta
Munaton
20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min
Tällä vuohenjuusto-vesikrassipastalla hurmattiin Henri Alén! Raikas appelsiini, täyteläinen vuohenjuusto ja pippurinen vesikrassi antavat helpolle pikapastalle makua ja luonnetta. 
Reseptin ainekset
4 annosta
400 gpastaa (simpukkapastaa, gnocchi)
100 gvuohenmaitojuustoa (chévre)
2 kplappelsiinia (luomu)
1 1/2 dlvesikrassia
3 kplkevätsipulia
200 gviinirypäleitä (vihreitä, kivettömiä)
1/2 dloliiviöljyä (kylmäpuristettu)
1/4 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria

Hienonna vuohenjuusto haarukalla karkeaksi. Siirrä murska kulhoon.

Raasta joukkoon hyvin pestyjen appelsiinien kuori. Lisää appelsiineista puristettu mehu.

Hienonna vesikrassi ja kevätsipulit. Huuhtele ja puolita viinirypäleet.

Sekoita vesikrassit, kevätsipulit, rypäleet ja oliiviöljy vuohenjuustoseokseen.  

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta pasta ja sekoita yhteen muiden raaka-aineiden kanssa.

Mausta valmis pasta lopuksi suolalla ja mustapippurilla.

3 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo