


Vohvelit
45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min
Ihanat, perinteiset vohvelit ovat täydellisiä sekä suolaisten että makeiden täytteiden kera. Tällä takuuvarmalla vohvelitaikinalla valmistuvat ihanan rapeat vohvelit. Tarjoa vohvelit sunnuntaibrunssilla tai järjestä vohvelikestit!
Reseptin ainekset
20 kpl
Vohvelit
2
munaa
6 dl
kevytmaitoa
5 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
3/4 dl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
1/2 tl
suolaa
Vohvelit – ohje:
- Riko munat kulhoon ja vatkaa joukkoon puolet maidosta.
- Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään.
- Kääntele jauhoseos taikinaan. Lisää loppu maito sekä rasva. Mausta taikina ripauksella suolaa. Anna vohvelitaikinan turvota vartin verran.
- Kuumenna vohvelirauta ja voitele paistopinnat kevyesti rasvalla. Paista vohvelit kullankeltaisiksi.
- Tarjoa vohvelit makeiden tai suolaisten täytteiden kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat