Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vohvelit

45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min

Ihanat, perinteiset vohvelit ovat täydellisiä sekä suolaisten että makeiden täytteiden kera. Tällä takuuvarmalla vohvelitaikinalla valmistuvat ihanan rapeat vohvelit. Tarjoa vohvelit sunnuntaibrunssilla tai järjestä vohvelikestit!

31.5.2009
Reseptin ainekset
20 kpl
Vohvelit
2
munaa
6 dl
kevytmaitoa
5 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
3/4 dl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
1/2 tl
suolaa

Vohvelit – ohje:

  1. Riko munat kulhoon ja vatkaa joukkoon puolet maidosta.
  2. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään.
  3. Kääntele jauhoseos taikinaan. Lisää loppu maito sekä rasva. Mausta taikina ripauksella suolaa. Anna vohvelitaikinan turvota vartin verran.
  4. Kuumenna vohvelirauta ja voitele paistopinnat kevyesti rasvalla. Paista vohvelit kullankeltaisiksi.
  5. Tarjoa vohvelit makeiden tai suolaisten täytteiden kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt