Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vodkapasta eli pasta alla vodka – retroklassikko on helppo ja nopea valmistaa

Vodkapasta eli klassikko pasta alla vodka on superherkullista ja nopea valmistaa. Kokeile, niin uskot!

12.3.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
4 rkl
oliiviöljyä
1 kpl
salottisipuli
1 kpl
valkosipulinkynsi
130 g
tomaattipyreetä
2 rkl
vodkaa
3 dl
kuohukermaa
1/2 tl
chilihiutaleita
2 rkl
voita
Lisäksi
500 g
pastaa
parmesaania

Vodkapasta valmistetaan näin:

  1. Kuumenna oliiviöljy pannulla keskilämmöllä. Lisää pannulle hienonnettu salottisipuli ja valkosipuli. Kuullota muutama minuutti.
  2. Lisää pannulle tomaattipyree. Kääntele pannulla 5 minuuttia kunnes väri muuttuu tiilenpunaiseksi.
  3. Sekoita joukkoon vodka. Anna porista pari minuuttia. (Alkoholi kiehuu pois, eikä valmiissa kastikkeessa ole tunnistettavaa vodkan makua.)
  4. Lisää mukaan kuohukerma ja sekoita kastike tasaiseksi. Säädä lieden lämpötila matalaksi. Lisää kastikkeeseen voi.
  5. Samalla kun valmistat kastiketta, kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Säästä 1 dl pastan keitinvettä. Valuta al dente pasta siivilässä.
  6. Lisää kypsä pasta pannulle kastikkeeseen. Lorauta joukkoon keitinvettä ja sekoittele kunnes pastat peittyvät tasaisesti kastikkeella. Anna kuumentua muutaman minuutin ajan. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  7. Kauho pasta kulhoihin. Ripottele päälle hienoksi raastettua parmesaania.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt