


Puhtia päivään! Vihreät voimapihvit saavat värinsä lehtikaalista ja herneistä, maussa yllättää pehmeä vuohenjuusto
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Vihreät voimapihvit suorastaan puhkuvat voimaa. Lehtikaalista ja herneistä värinsä saavat pihvit maistuvat lempeän minttumajoneesin ja höyrytettyjen kasvisten kanssa.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 dl
kvinoaa
50 g
lehtikaalia
400 g
pakasteherneitä sulatettuna
150 g
pehmeää vuohenjuustoa (esim. Soignon)
2
munaa
1 rkl
maissijauhoja
1 tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
öljyä paistamiseen
Kastike
2 tl
kokojyväsinappia
1 rkl
minttua hienonnettuna
1 ½ dl
kevytmajoneesia
Vihreät voimapihvit valmistetaan näin:
- Huuhtele kvinoa kylmän veden alla siivilässä. Keitä kvinoa kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Poista lehtikaalin lehdistä kova keskiruoti ja leikkaa lehdet muutamaan osaan. Laita lehtikaali ja herneet tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon ja anna käydä tasaiseksi. Siirrä lehtikaali ja herneet isompaan kulhoon ja sekoita kvinoa, vuohenjuusto, munat, maissijauho ja mausteet joukkoon.
- Muotoile taikinasta kostutetuin sormin pieniä pihvejä ja paista keskilämmöllä öljyssä 3–4 minuuttia molemmin puolin.
- Sekoita sinappi ja hienonnettu minttu majoneesiin. Tarjoa pihvit kastikkeen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat