Kotivinkki

Puhtia päivään! Vihreät voimapihvit saavat värinsä lehtikaalista ja herneistä, maussa yllättää pehmeä vuohenjuusto

35 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Vihreät voimapihvit suorastaan puhkuvat voimaa. Lehtikaalista ja herneistä värinsä saavat pihvit maistuvat lempeän minttumajoneesin ja höyrytettyjen kasvisten kanssa.
KA
GL
0
0


Ainekset (4 annosta)

  • 1 dlkvinoaa
  • 50 glehtikaalia
  • 400 gpakasteherneitä sulatettuna
  • 150 gpehmeää vuohenjuustoa (esim. Soignon)
  • 2munaa
  • 1 rklmaissijauhoja
  • 1 tlsuolaa
  • ¼ tl mustapippuria
  • öljyä paistamiseen

Kastike

  • 2 tlkokojyväsinappia
  • 1 rklminttua hienonnettuna
  • 1 ½ dlkevytmajoneesia
Tulosta

Vihreät voimapihvit valmistetaan näin:

  1. Huuhtele kvinoa kylmän veden alla siivilässä. Keitä kvinoa kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Poista lehtikaalin lehdistä kova keskiruoti ja leikkaa lehdet muutamaan osaan. Laita lehtikaali ja herneet tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon ja anna käydä tasaiseksi. Siirrä lehtikaali ja herneet isompaan kulhoon ja sekoita kvinoa, vuohenjuusto, munat, maissijauho ja mausteet joukkoon.
  2. Muotoile taikinasta kostutetuin sormin pieniä pihvejä ja paista keskilämmöllä öljyssä 3–4 minuuttia molemmin puolin.
  3. Sekoita sinappi ja hienonnettu minttu majoneesiin. Tarjoa pihvit kastikkeen kanssa.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »