4,5(4)
Vihreää naposteltavaa: lehtikaalisipsit
25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min
Lehtikaalisipsit häviävät parempiin suihin hetkessä!
Reseptin ainekset
4 annosta
200 glehtikaalia
3 rklrypsiöljyä
2 tlharissa chilitahnaa
½ tlvalkosipulijauhetta
½ tlsuolaa

Poista lehtikaalin lehdistä ruodit. Huuhtele lehtikaalin lehdet. Kuivaa lehtikaalin lehdet hyvin keittiöpyyhkeeseen.

Revi lehtikaalin lehdet sopiviksi suupaloiksi.

Peitä kaksi peltiä leivinpaperilla ja levitä lehtikaalin lehdet tasaisesti pelleille.

Sekoita rypsiöljy, harissa chilitahna ja mausteet hyvin keskenään. Ripottele mausteöljy lehtikaalin lehdille ja sekoita hyvin.

Paista lehtikaalin lehtiä 180 asteessa kiertoilmauunissa noin 10 minuutin ajan. Jos sinulla ei ole kiertoilmauunia valmista lehtikaalisipsit uunissa kahdessa erässä. Vahdi ettei lehtikaali pääse palamaan.

Lehtikaalisipsit ovat valmiit kun ne ovat rapeita. Lisää lopuksi halutessasi suolaa lehtikaalisipseihin.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.