Vihreää naposteltavaa: lehtikaalisipsit
25 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
10 minLehtikaalisipsit häviävät parempiin suihin hetkessä!
4.3
Julkaistu: 13.8.2017

Vihreää naposteltavaa: lehtikaalisipsit
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 200 glehtikaalia
- 3 rklrypsiöljyä
- 2 tlharissa chilitahnaa
- ½ tlvalkosipulijauhetta
- ½ tlsuolaa
Poista lehtikaalin lehdistä ruodit. Huuhtele lehtikaalin lehdet. Kuivaa lehtikaalin lehdet hyvin keittiöpyyhkeeseen.
Revi lehtikaalin lehdet sopiviksi suupaloiksi.
Peitä kaksi peltiä leivinpaperilla ja levitä lehtikaalin lehdet tasaisesti pelleille.
Sekoita rypsiöljy, harissa chilitahna ja mausteet hyvin keskenään. Ripottele mausteöljy lehtikaalin lehdille ja sekoita hyvin.
Paista lehtikaalin lehtiä 180 asteessa kiertoilmauunissa noin 10 minuutin ajan. Jos sinulla ei ole kiertoilmauunia valmista lehtikaalisipsit uunissa kahdessa erässä. Vahdi ettei lehtikaali pääse palamaan.
Lehtikaalisipsit ovat valmiit kun ne ovat rapeita. Lisää lopuksi halutessasi suolaa lehtikaalisipseihin.