Maku

Vihreää naposteltavaa: lehtikaalisipsit

25 min
0
0

Vihreää naposteltavaa: lehtikaalisipsit

Lehtikaalisipsit häviävät parempiin suihin hetkessä!
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 200 glehtikaalia
  • 3 rklrypsiöljyä
  • 2 tlharissa chilitahnaa
  • ½ tlvalkosipulijauhetta
  • ½ tlsuolaa

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN10 min

Poista lehtikaalin lehdistä ruodit. Huuhtele lehtikaalin lehdet. Kuivaa lehtikaalin lehdet hyvin keittiöpyyhkeeseen.

Revi lehtikaalin lehdet sopiviksi suupaloiksi.

Peitä kaksi peltiä leivinpaperilla ja levitä lehtikaalin lehdet tasaisesti pelleille.

Sekoita rypsiöljy, harissa chilitahna ja mausteet hyvin keskenään. Ripottele mausteöljy lehtikaalin lehdille ja sekoita hyvin.

Paista lehtikaalin lehtiä 180 asteessa kiertoilmauunissa noin 10 minuutin ajan. Jos sinulla ei ole kiertoilmauunia valmista lehtikaalisipsit uunissa kahdessa erässä. Vahdi ettei lehtikaali pääse palamaan.

Lehtikaalisipsit ovat valmiit kun ne ovat rapeita. Lisää lopuksi halutessasi suolaa lehtikaalisipseihin.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä