Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vihreää naposteltavaa: lehtikaalisipsit

25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min

Lehtikaalisipsit häviävät parempiin suihin hetkessä!

Reseptin ainekset
4 annosta
200 g
lehtikaalia
3 rkl
rypsiöljyä
2 tl
harissa chilitahnaa
½ tl
valkosipulijauhetta
½ tl
suolaa

Poista lehtikaalin lehdistä ruodit. Huuhtele lehtikaalin lehdet. Kuivaa lehtikaalin lehdet hyvin keittiöpyyhkeeseen.

Revi lehtikaalin lehdet sopiviksi suupaloiksi.

Peitä kaksi peltiä leivinpaperilla ja levitä lehtikaalin lehdet tasaisesti pelleille.

Sekoita rypsiöljy, harissa chilitahna ja mausteet hyvin keskenään. Ripottele mausteöljy lehtikaalin lehdille ja sekoita hyvin.

Paista lehtikaalin lehtiä 180 asteessa kiertoilmauunissa noin 10 minuutin ajan. Jos sinulla ei ole kiertoilmauunia valmista lehtikaalisipsit uunissa kahdessa erässä. Vahdi ettei lehtikaali pääse palamaan.

Lehtikaalisipsit ovat valmiit kun ne ovat rapeita. Lisää lopuksi halutessasi suolaa lehtikaalisipseihin.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt