0(0)
Vihreä sangria
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Suven suloisin janonsammuttaja on viinipohjainen sangria. Tässä versiossa punaisena tunnettu juoma pukeutuu vaihteeksi vihreään.
2.6.2016
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
8 annosta
1pieni kurkku
2 dlcantaloupemelonia palloina tai kuutioina
1 dlvihreitä viinirypäleitä
2limeä
4oksaa minttua
1 dlvodkaa tai vaaleaa rommia
½ dlsitruslikööriä
1 plokylmää valkoviiniä
(kivennäisvettä)

1. Huuhtaise kurkku ja kuori se huolimattomasti siten, että vihreää osaa jää hieman mukaan. Ota kurkusta juustohöylällä suikaleita. Ota melonista palloraudalla palloja tai kuutioi hedelmäliha. Puolita rypäleet. Ne voi halutessaan laittaa pakastimeen viilenemään. Pese limetit ja viipaloi ne. Irrota mintunlehdet.

2. Mittaa vodka, likööri ja viini astiaan. Lisää kurkku, hedelmät ja minttu. Sekoita ja laita viileään maustumaan noin puoleksi tunniksi.

3. Maista seosta. Voit halutessasi lisätä sokeria tai likööriä, jos pidät makeammasta. Pidennä vihreä sangria halutessasi kivennäisvedellä.

Vink vink Varioi reseptiä ja korvaa valkoviini kuohuviinillä. Lisää kuplajuoma tällöin vasta juuri ennen tarjoilua.

Suosittelemme myös näitä

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo