


Vihreä salaatti ja kirpakka kastike
15 min
Reseptin ainekset
4 annosta
Salaattipohja
lehti- tai romainesalaattia
3 dl
valko-tai punakaalia
1 kpl
iso punasipuli
Kastike
1/2 kpl
ykskyntinen valkosipuli
1/4 kpl
tuore jalapeno
1 kpl
sitruunan mehu (n. 5 rkl)
0,5 dl
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
Pese ja revi lehtisalaatti.
Pese ja silppua kaali.
Kuori sipuli ja leikkaa se renkaiksi.
Valmistele salaattikastike.
Silppua valkosipuli pienenpieneksi silpuksi.
Halkaise ja siivoa siemenet jalopenosta. Silppua jalopeno.
Sekoita kulhossa kaikki kastikkeen ainekset, maista ja mausta lisää jos tarvetta.
Kaada salaattikastike kulhoon jossa salaatinlehdet, kaali ja punasipuli ovat. Sekoita hyvin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat