0(0)
Vihreä salaatti ja kirpakka kastike
15 min
Reseptin ainekset
4 annosta
Salaattipohja
lehti- tai romainesalaattia
3 dlvalko-tai punakaalia
1 kpliso punasipuli
Kastike
1/2 kplykskyntinen valkosipuli
1/4 kpltuore jalapeno
1 kplsitruunan mehu (n. 5 rkl)
0,5 dloliiviöljyä
suolaa ja pippuria

Pese ja revi lehtisalaatti. 

Pese ja silppua kaali.

Kuori sipuli ja leikkaa se renkaiksi.

Valmistele salaattikastike. 

Silppua valkosipuli pienenpieneksi silpuksi. 

Halkaise ja siivoa siemenet jalopenosta. Silppua jalopeno. 

Sekoita kulhossa kaikki kastikkeen ainekset, maista ja mausta lisää jos tarvetta. 

Kaada salaattikastike kulhoon jossa salaatinlehdet, kaali ja punasipuli ovat. Sekoita hyvin. 

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo