Maku

Vihreä katkarapu-kookoscurry

30 min
0
0

Vihreä katkarapu-kookoscurry

Mausteinen vihreä curry saa makua kookoksesta ja katkaravuista. Curry maistuu parhaalta keitetyn riisin, ohran, bulgurin tai kvinoan kera.
Teksti Terveen hyvää
Kuvat Terveen hyvää
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 kplvalkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 1/2 kplpunainen chili
  • 1 rkltuoretta inkivääriä raastettuna
  • 1 kplsipuli
  • 2 kplsuippopaprika
  • 1 kplfenkoli
  • 150 gsokeriherneenpalkoja
  • 2 rklsoijakastiketta
  • 1 tlkalakastiketta (vapaaehtoinen)
  • 1 dlkookosmaitoa purkissa (1/2 prk, ei vähärasvainen)
  • 2 rklvihreää currytahnaa
  • 1 kpllimeä (mehu)
  • 150 gkatkarapuja (pakaste)
  • 1/2 dlkorianteria silputtuna

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Kuori ja pilko valkosipuli, chili, inkivääri ja sipuli pieneksi. Huuhtele ja suikaloi paprikat, fenkoli ja sokeriherneet. Kuullota valkosipulia, chiliä, inkivääriä ja sipulia hetki pannulla öljyssä, lisää sitten loput vihannekset ja kuullota hetki. Lisää soijakastike ja kalakastike ja kuumenna ja anna vähän kiehua kokoon. Lisää kookosmaito, currytahna ja limenmehu ja anna porista noin 7-10 minuuttia miedolla lämmöllä, tai kunnes nestettä on haihtunut reippaasti. Lisää sulatetut katkaravut ja pilkottu korianteri, kuumenna nopeasti. Tarjoile kuumana lisäkkeen kera.   

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä