Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vihannespikkelsi

40 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 10 min
10.9.2006
Reseptin ainekset
1 annosta
3 kpl
kesäkurpitsaa
2 kpl
keltaista paprikaa
2 kpl
punaista paprikaa
400 g
kesäsipulia
6 kpl
valkosipulinkynttä
Mausteliemi
6 dl
vettä
4 dl
väkiviinaetikkaa
5 dl
sokeria
1 rkl
suolaa
2 tl
valkopippuria (kokonaisia)
20 g
tuoretta inkivääriä
1 tl
neilikkaa (kokonaisia)

Pese kasvikset, poista paprikoista siemenet ja kannat. Kuori valkosipulinkynnet. Suikaloi kasvikset ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Mittaa mausteliemen ainekset kattilaan. Pane mausteet esim. sideharsopussiin tai suljettavaan teesiivilään.

Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua noin 10 minuuttia kannen alla. Poista mausteet.

Lisää kasvikset liemeen ja kuumenna kiehumapisteeseen. Ota kattila levyltä. Purkita vihannespikkelssi puhtaisiin, kuumiin purkkeihin. Liemen tulee peittää kasvikset kokonaan. Sulje purkit heti. Jäähdytä ja siirrä vihannespikkelsit kylmään.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt