Kotivinkki

Vastakohtien hurmaa! Veikeät vesimelonipizzat yhdistävät makeat ja suolaiset sekä raikkaat ja täyteläiset maut

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Vesimelonipizza on herkullinen yhdistelmä makeaa ja suolaista: raikasta vesimelonia, hedelmäistä päärynää, hapokasta fetavaahtoa, maukasta ilmakuivattua kinkkua sekä aromikkaita oliiveja. Vesimelonipizza toimii yhtä lailla niin jaettavan pikkupalana kuin hieman erilaisena aterian aloituksena.
GL
MU
3.8
1
Julkaistu: 7.5.2020


Ainekset (6 annosta)

  • 1kiekko vesimelonia

Fetavaahto

  • 100 gfetajuustoa
  • 100 gricottaa tai maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 rklsitruunan mehua
  • 1 tlhunajaa
  • ¼ tl mustapippuria

Lisäksi

  • 1päärynä
  • 6ilmakuivattua kinkkuviipaletta (prosciutto)
  • 12kivetöntä kalamataoliivia
  • rucolaa
  • tummaa balsamikastiketta
Tulosta

Vesimelonipizzat valmistetaan näin:

  1. Halkaise kokonainen vesimeloni ja leikkaa puolikkaasta parin sentin paksuinen kiekko.
  2. Murustele feta kulhoon ja lisää ricotta, sitruunamehu, hunaja ja mustapippuri. Vaahdota seos tasaiseksi.
  3. Levitä fetavaahto melonikiekon pintaan. Leikkaa meloni sektoreiksi.
  4. Viipaloi päärynä. Asettele melonille päärynää, kinkkua, oliiveja ja rucolaa. Viimeistele balsamikastikkeella. Tarjoa alkupalana.
MITÄ PIDIT?
3.8
1 kommentti