


Vastakohtien hurmaa! Veikeät vesimelonipizzat yhdistävät makeat ja suolaiset sekä raikkaat ja täyteläiset maut
20 min
Vesimelonipizza on herkullinen yhdistelmä makeaa ja suolaista: raikasta vesimelonia, hedelmäistä päärynää, hapokasta fetavaahtoa, maukasta ilmakuivattua kinkkua sekä aromikkaita oliiveja. Vesimelonipizza toimii yhtä lailla niin jaettavan pikkupalana kuin hieman erilaisena aterian aloituksena.
Reseptin ainekset
6 annosta
1
kiekko vesimelonia
Fetavaahto
100 g
fetajuustoa
100 g
ricottaa tai maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl
sitruunan mehua
1 tl
hunajaa
¼ tl
mustapippuria
Lisäksi
1
päärynä
6
ilmakuivattua kinkkuviipaletta (prosciutto)
12
kivetöntä kalamataoliivia
rucolaa
tummaa balsamikastiketta
Vesimelonipizzat – ohje:
- Halkaise kokonainen vesimeloni ja leikkaa puolikkaasta parin sentin paksuinen kiekko.
- Murustele feta kulhoon ja lisää ricotta, sitruunamehu, hunaja ja mustapippuri. Vaahdota seos tasaiseksi.
- Levitä fetavaahto melonikiekon pintaan. Leikkaa meloni sektoreiksi.
- Viipaloi päärynä. Asettele melonille päärynää, kinkkua, oliiveja ja rucolaa. Viimeistele balsamikastikkeella. Tarjoa alkupalana.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat