Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vastakohtien hurmaa! Veikeät vesimelonipizzat yhdistävät makeat ja suolaiset sekä raikkaat ja täyteläiset maut

20 min

Vesimelonipizza on herkullinen yhdistelmä makeaa ja suolaista: raikasta vesimelonia, hedelmäistä päärynää, hapokasta fetavaahtoa, maukasta ilmakuivattua kinkkua sekä aromikkaita oliiveja. Vesimelonipizza toimii yhtä lailla niin jaettavan pikkupalana kuin hieman erilaisena aterian aloituksena.

7.5.2020
Reseptin ainekset
6 annosta
1
kiekko vesimelonia
Fetavaahto
100 g
fetajuustoa
100 g
ricottaa tai maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl
sitruunan mehua
1 tl
hunajaa
¼ tl
mustapippuria
Lisäksi
1
päärynä
6
ilmakuivattua kinkkuviipaletta (prosciutto)
12
kivetöntä kalamataoliivia
rucolaa
tummaa balsamikastiketta

Vesimelonipizzat – ohje:

  1. Halkaise kokonainen vesimeloni ja leikkaa puolikkaasta parin sentin paksuinen kiekko.
  2. Murustele feta kulhoon ja lisää ricotta, sitruunamehu, hunaja ja mustapippuri. Vaahdota seos tasaiseksi.
  3. Levitä fetavaahto melonikiekon pintaan. Leikkaa meloni sektoreiksi.
  4. Viipaloi päärynä. Asettele melonille päärynää, kinkkua, oliiveja ja rucolaa. Viimeistele balsamikastikkeella. Tarjoa alkupalana.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt