Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vesimeloni-gazpacho

45 min

Kylmä, makean mausteinen vesimelonikeitto yllättää ja herättää ruokahalun. Raikas gazpacho sopii täydellisesti kesään!

3.6.2016
Reseptin ainekset
10 annosta
2 1/2 kg
vesimelonia
1-2
varsisellerin vartta
3
tomaattia (isohkoa)
1/3
kurkkua
1 rkl
inkivääriä (tuoretta, raastettuna)
1/2 dl
limettimehua
1 dl
tuoretta basilikaa
1 rkl
sokeria
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria

Vesimeloni-gazpacho valmistuu näin:

  1. Leikkaa puolet melonista parin sentin kuutioiksi. Jaa ne tarjoilulaseihin. Koverra loppu vesimeloni tehosekoittimeen.
  2. Pese ja paloittele sellerinvarret.
  3. Kiehauta kattilassa vettä ja nosta tomaatit hetkeksi kiehuvaan veteen, kunnes kuoret halkeavat. Kuori tomaatit.
  4. Paloittele kurkku muutamaan osaan.
  5. Lisää sellerinvarret, tomaatit, kurkku ja mausteet melonien päälle tehosekoittimeen. Sekoita tasaiseksi. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita.
  6. Kaada seos laseihin ja säilytä jääkaappiin tarjoiluhetkeen saakka, sillä gazpacho on parhaimmillaan kylmänä. Koristele gazpachot basilikanlehdillä juuri ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt