Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Veriappelsiini-granaattiomenasangria

2 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 2 h 0 min

Veriappelsiini-granaattiomenasangria on juhlien voittamaton juoma. Sekoita punaviinin joukkoon reilusti hedelmiä, ja anna tummanpunaisen juoman tekeytyä jääkaapissa.

30.10.2014
Reseptin ainekset
8 annosta
2 kpl
veriappelsiineja (tai appelsiineja)
1 kpl
granaattiomenaa
2 kpl
omenaa (kotimaisia)
1/2 dl
Cointreau-likööriä
1 dl
brandyä
0.75 l
punaviiniä (esimerkiksi Garnacha tai Tempranillo)
2–4 dl
kivennäisvettä

Veriappelsiini-granaattiomenasangria – ohje:

  1. Fileroi appelsiinit. Leikkaa appelsiinin päädyt. Aseta leikattu pääty leikkuulautaa vasten, ja leikkaa kuoret sivuilta parin sentin osissa hedelmän pyöreää muotoa myötäillen. Leikkaa jäljelle jääneet valkoiset osat pois.
  2. Leikkaa hedelmäliha viipaleiksi kalvojen väleistä kulhon päällä. Säästä tippuva mehu, ja purista mehu myös siivujen leikkaamisen jälkeen jääneestä rangasta.
  3. Leikkaa omenat tikuiksi. Halkaise granaattiomena ja poista siitä siemenet käsin lautasen päällä.
  4. Laita appelsiinit ja granaattiomenansiemenet mukaan lukien niistä jäljelle jäänyt mehu ison kannun pohjalle.
  5. Lisää mukaan omenat. Kaada kannuun Cointreau ja brandy.
  6. Kaada päälle punaviini. Sekoita.
  7. Anna sangrian maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia. Voit antaa juoman tekeytyä myös yön yli.
  8. Kaada veriappelsiini-granaattiomenasangrian sekaan reilu loraus kivennäisvettä. Tarjoile.

Vinkki! Kokeile sangriaan myös muita hedelmiä. Juoman maku tasoittuu ja syventyy kun annat sen tekeytyä jääkaapissa vähintään muutaman tunnin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt