Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Venäläinen silli

Venäläisessä sillissä maistuvat matjessillin lisäksi muun muassa maustekurkku ja punajuuri. Ainekset tarjoillaan tarjoiluvadille sektoreittain aseteltuina.

3.9.2010
Reseptin ainekset
2
sillifileetä (matjes)
2
keitettyä luomukananmunaa
1
punasipuli
1
maustekurkku
1
punajuuri

Venäläinen silli – ohje:

  1. Paloittele sillifileet. Pilko kananmunat hakkelukseksi.
  2. Kuori ja silppua punasipuli.
  3. Paloittele kurkku ja punajuuri pienen pieniksi paloiksi.
  4. Aseta kaikki ainekset tarjoiluvadille kauniisti raidoittain.

Vinkki!

Tarjoile venäläisen sillin lisäkkeenä kermaviiliä, se pehmentää sillin makupalettia mukavasti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt