


Venäläinen silli
Venäläisessä sillissä maistuvat matjessillin lisäksi muun muassa maustekurkku ja punajuuri. Ainekset tarjoillaan tarjoiluvadille sektoreittain aseteltuina.
Reseptin ainekset
2
sillifileetä (matjes)
2
keitettyä luomukananmunaa
1
punasipuli
1
maustekurkku
1
punajuuri
Venäläinen silli – ohje:
- Paloittele sillifileet. Pilko kananmunat hakkelukseksi.
- Kuori ja silppua punasipuli.
- Paloittele kurkku ja punajuuri pienen pieniksi paloiksi.
- Aseta kaikki ainekset tarjoiluvadille kauniisti raidoittain.
Vinkki!
Tarjoile venäläisen sillin lisäkkeenä kermaviiliä, se pehmentää sillin makupalettia mukavasti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat