3,8(5)
Vege-ramen
Gluteeniton
Maidoton
Munaton
15 min
Japanilainen nuudelikeitto saa ruokaisuutta siitakesienistä ja tofusta. Vege-ramen on kevyt ja mausteinen lounas.
8.4.2015
 |
Maku
Reseptin ainekset
2 annosta
7 dlvettä
2 rklsoijakastiketta
36 gmisotahnaa (2 annospussia misokeittotahnaa)
1 rklruokosokeria
100 gsiitakesieniä (1 rasia)
1/2 kpltuoretta chiliä
50 gkevätsipulia (1/2 nippua)
150 gtofua
25 griisinuudeleita
Lisäksi
1/2 dltuoretta korianteria

Mittaa kattilaan vesi, soija, miso-tahna ja sokeri.

Kiehauta ja keitä viitisen minuuttia.

Puhdista ja viipaloi siitakesienet. Huuhtele ja silppua chili.

Lisää siitakesienet ja chili liemeen. Keitä muutama minuutti.

Viipaloi kevätsipuli ja kuutioi tofu. Murenna riisinuudelit hienommaksi.

Lisää loput ainekset liemeen ja anna kuumentua hetki, kunnes riisinuudelit pehmenevät.

Tarkista maku ja lisää halutessasi soijaa tai suolaa.

Viimeistele silputulla korianterilla.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo