


Vegaaniset pinaattiletut – lasten lempiruoka ilman lehmänmaitoa ja munia
30 min
Vegaaniset pinaattiletut maistuvat lapsille vähintään yhtä hyvin kuin perinteiset. Saat hienosti kasassa pysyvän taikinan, kun lisäät kauramaitoon vehnäjauhojen lisäksi kaurahiutaleita. Kokeile ja ihastu!
Reseptin ainekset
4 annosta
Vegaaniset pinaattiletut
1 ps (150 g)
pinaattia (pakaste)
3 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaurahiutaleita
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
suolaa
5 dl
kauramaitoa
2 rkl
rypsiöljyä
Paistaminen
rypsiöljyä
Tarjoilu
puolukkahilloa (tai pakastepuolukoita)
Vegaaniset pinaattiletut – ohje:
- Sulata pinaatti esimerkiksi mikrossa.
- Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja suola. Lisää kauramaito, öljy ja pinaatti. Sekoita huolellisesti.
- Anna taikinan turvota vartti.
- Kuumenna lettupannu ja lisää pannulle öljyä. Kaada lettupannun koloihin taikinaa ja paista, kunnes pinta on hyytynyt.
- Käännä letut ja paista hetki vielä toiselta puolelta.
- Tarjoa vegaaniset pinaattiletut puolukkahillon tai pakastepuolukoiden kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
