4,1(29)
Vegaaniset pinaattiletut – lasten lempiruoka ilman lehmänmaitoa ja munia
Vegaaninen
Munaton
Maidoton
Laktoositon
Kasvis
30 min
Vegaaniset pinaattiletut maistuvat lapsille vähintään yhtä hyvin kuin perinteiset. Saat hienosti kasassa pysyvän taikinan, kun lisäät kauramaitoon vehnäjauhojen lisäksi kaurahiutaleita. Kokeile ja ihastu!
Julkaistu 31.7.2018
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
Vegaaniset pinaattiletut
1 ps (150 g)pinaattia (pakaste)
3 dlvehnäjauhoja
1 dlkaurahiutaleita
1 tlleivinjauhetta
1 tlsuolaa
5 dlkauramaitoa
2 rklrypsiöljyä
Paistaminen
rypsiöljyä
Tarjoilu
puolukkahilloa (tai pakastepuolukoita)

Vegaaniset pinaattiletut – ohje:

  1. Sulata pinaatti esimerkiksi mikrossa.
  2. Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja suola. Lisää kauramaito, öljy ja pinaatti. Sekoita huolellisesti.
  3. Anna taikinan turvota vartti.
  4. Kuumenna lettupannu ja lisää pannulle öljyä. Kaada lettupannun koloihin taikinaa ja paista, kunnes pinta on hyytynyt.
  5. Käännä letut ja paista hetki vielä toiselta puolelta.
  6. Tarjoa vegaaniset pinaattiletut puolukkahillon tai pakastepuolukoiden kanssa.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.