


Vegaaniset kurkkuleivät – teekutsujen sopivan tujakat suolapalat, joissa maistuu wasabi
20 min
Järjestä sinäkin teekutsut, perienglantilainen Afternoon Tea. Wasabilla maustetut vegaaniset kurkkuleivät maistuvat herkullisilta teen siemailun lomassa.
Reseptin ainekset
24 kpl
Vegaaniset kurkkuleivät
12
paahtoleipäviipaletta
Täyte
1
kurkku
225 g
vegaanista tuorejuustoa (esim. Tofutti)
1 rs
vesikrassia (50 g)
1/2–1 tl
wasabia
1 tl
vaaleaa siirappia
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Vegaaniset kurkkuleivät tehdään näin:
- Kuori kurkku ja halkaise se. Poista siemenet teelusikalla. Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi. Kuivaa viipaleita hieman painelemalla talouspaperiin.
- Notkista vegaaninen tuorejuusto ja sekoita mukaan puolet vihanneskrassista, wasabi, siirappi ja mausteet. Tarkista maku. Sivele seosta leipäviipaleille.
- Jaa kurkut ja krassit puolille leivistä. Paina toiset leipäviipaleet kanneksi. Leikkaa leipien reunat pois terävällä veitsellä ja leikkaa leivät vielä kolmioiksi.
Vinkki!
Jos et syö leipiä heti, peitä ne leivinpaperilla ja puhtaalla, kostutetulla keittiöpyyhkeellä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat