Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kapsalon – hollantilainen katuruokahitti tehdään nyt vegaanisena uuniversiona

1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min

Kapsalon on hollantilainen katuruoka, johon kasataan ranskalaisia, kebablihaa, salaattia ja valkosipulikastiketta. Nyt suosikkimättö tehdään vegaanisena versiona. Annos on saanut nimensä yhdeltä sen kehittäjistä, rotterdamilaiselta parturilta. Kapsalon on suomeksi parturi-kampaamo.

7.3.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
750 g
ranskanperunoita (pakaste)
½ tl
suolaa
230 g
seitankebabia (esim. Vegem tai Vöner)
1 rkl
sambal oelek -chilitahnaa
100 g
vegaanista savujuustoa (raastettuna)
1 pieni
punasipuli
150 g
kirsikkatomaatteja
½ rku
salaattia
50 g
suolakurkkuviipaleita
4 rkl
vegaanista valkosipulikastiketta
3 rkl
lehtipersiljaa ( hienonnettuna)

Vegaaninen kapsalon – ohje:

  1. Paista perunat kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan, 15–20 min. Mausta suolalla ja siirrä uunin kestävään vuokaan.
  2. Levitä kebab ja chilitahna perunoiden päälle ja lisää lopuksi vegaaninen savujuusto.
  3. Paahda kapsalonia 220 asteessa noin 10 minuuttia.
  4. Kuori sipuli ja leikkaa se viipaleiksi. Paloittele tomaatit ja revi salaatti suupaloiksi.
  5. Levitä salaatti, kirsikkatomaatit, punasipulit ja suolakurkkuviipaleet kapsalonin päälle.
  6. Viimeistele annos valkosipulikastikkeella ja hienonnetulla lehtipersiljalla. Nauti kapsalon lämpimänä.

Vinkki!

Tällä reseptillä teet ruoan helposti vegaanille tai sekaanille. Valitse kebab, juusto ja valkosipulikastike halutun ruokavalion mukaan.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt