Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Ruokaisassa varhaisperunasalaatissa maistuu kesä – kokeile ja ihastu!

1 h 50 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 1 h 15 min

Yrttejä, mausteita ja sitruunan raikkautta! Ruokaisassa varhaisperunasalaatissa on kesän maut parhaimmillaan. Tämän herkun tekemiseen voi käyttää myös edellisenä päivänä keitetyt perunat.

30.5.2018
Reseptin ainekset
20 annosta
2 kg
varhaisperunoita
Kastike
2–3
valkosipulinkynttä
½ ruukku
lehtipersiljaa
½ ruukku
ruohosipulia
½ ruukku
basilikaa
1½ dl
öljyä
½ dl
sitruunamehua
1 rkl
jyväsinappia
¼ dl
seesaminsiemeniä
¼ dl
auringonkukansiemeniä
¼ tl
suolaa

Valmista ruokaisa varhaisperunasalaatti näin:

  1. Keitä perunat suolatussa vedessä kypsiksi muttei läpipehmeiksi, n. 10–15 min. Kaada vesi pois ja nosta kattilaan pari talouspaperia.
  2. Hienonna valkosipulinkynnet ja yrtit. Sekoita kulhossa kastikeainekset.
  3. Leikkaa vähän jäähtyneet perunat pariin osaan ja nosta kulhoon. Kaada niille kastike, sekoita hellästi ja jätä jäähtymään .
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt