Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Kulho täynnä hyvää

Savulohta, varhaisperunoita ja herneitä – nopea ja maukas varhaisperuna-bowl on täynnä kesän makuja!

25 min

Savulohesta ja kesän kasviksista tehty kulhoruoka on preppaajan unelma: kokoa varhaisperuna-bowlit annosrasioihin jääkaappiin ja nappaa ruokaisa lounassalaatti mukaan piknikille tai töihin.

8.7.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kg
keitettyjä varhaisperunoita
1 ps (200 g)
pakasteherneitä tai kypsiä soijapapuja
8
retiisiä
1 rku
rucolaa
300 g
savulohta
Yrttiöljy
80 g
pinaattia
1 dl
hienonnettua tilliä
1 dl
rypsi- tai oliiviöljyä
1 tl
sinappia
¼ tl
suolaa
¼ tl
sokeria
Lisäksi
4 rkl
aiolia tai lime-jalapenomajoneesia
½ dl
hienonnettua tilliä tai sipulinvartta

Varhaisperuna-bowl – ohje:

  1. Valmista ensin yrttiöljy. Huuhtele pinaatit. Nosta kaikki ainekset korkeaan kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
  2. Paloittele perunat pienemmiksi paloiksi tarvittaessa. Sekoita yrttiöljy perunoiden joukkoon.
  3. Sulata herneet mikrossa. Huuhtele retiisit, leikkaa viipaleiksi. Poista lohesta ruodot ja nahka, revi suikaleiksi.
  4. Nostele annoskulhoihin vierekkäin yrttiperunoita, herneitä, retiisejä, rucolaa ja savulohta. Lisää päälle majoneesinokareita ja hienonnettua tilliä tai sipulinvartta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt