


Kulho täynnä hyvää
Savulohta, varhaisperunoita ja herneitä – nopea ja maukas varhaisperuna-bowl on täynnä kesän makuja!
25 min
Savulohesta ja kesän kasviksista tehty kulhoruoka on preppaajan unelma: kokoa varhaisperuna-bowlit annosrasioihin jääkaappiin ja nappaa ruokaisa lounassalaatti mukaan piknikille tai töihin.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kg
keitettyjä varhaisperunoita
1 ps (200 g)
pakasteherneitä tai kypsiä soijapapuja
8
retiisiä
1 rku
rucolaa
300 g
savulohta
Yrttiöljy
80 g
pinaattia
1 dl
hienonnettua tilliä
1 dl
rypsi- tai oliiviöljyä
1 tl
sinappia
¼ tl
suolaa
¼ tl
sokeria
Lisäksi
4 rkl
aiolia tai lime-jalapenomajoneesia
½ dl
hienonnettua tilliä tai sipulinvartta
Varhaisperuna-bowl – ohje:
- Valmista ensin yrttiöljy. Huuhtele pinaatit. Nosta kaikki ainekset korkeaan kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
- Paloittele perunat pienemmiksi paloiksi tarvittaessa. Sekoita yrttiöljy perunoiden joukkoon.
- Sulata herneet mikrossa. Huuhtele retiisit, leikkaa viipaleiksi. Poista lohesta ruodot ja nahka, revi suikaleiksi.
- Nostele annoskulhoihin vierekkäin yrttiperunoita, herneitä, retiisejä, rucolaa ja savulohta. Lisää päälle majoneesinokareita ja hienonnettua tilliä tai sipulinvartta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat