Varhaiskaalipaistos – pannulla rapeaksi paistettu kaali kaveeraa siskonmakkaroiden, suolakurkkujen ja smetanan kanssa
30 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
15 minVarhaiskaalipaistos on mitä simppelein arkiruoka, eikä edes sen raaka-aineiden lista huimaa pituudellaan. Siskonmakkarapalleroilla terästetty pannu saa tässä ohjeessa viimeisen silauksen suolakurkuista ja smetanasta. Joko vesi herahti kielellesi?
4.4
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 4.5.2020

Varhaiskaalipaistos – pannulla rapeaksi paistettu kaali kaveeraa siskonmakkaroiden, suolakurkkujen ja smetanan kanssa
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 1varhaiskaali
- 1purjo
- 1 rkloliiviöljyä
- 400 gsiskonmakkaroita
- ½ rku persiljaa
- ½ tlsuolaa
- ½ tlmustapippuria
Lisäksi
- 4 pientä suolakurkkua
- 100 g smetanaa
Varhaiskaalipaistos valmistetaan näin:
- Suikaloi varhaiskaali ja purjo.
- Kuumenna oliiviöljyä pannulla ja purista siskonmakkaroista pieniä palleroita pannulle. Paista siskonmakkarat kypsiksi.
- Lisää purjo- ja varhaiskaalisuikaleet pannulle siskonmakkaroiden joukkoon. Paista noin 5 minuuttia. Kaali kypsyy nopeasti ja se on parasta hieman rapsakkana.
- Hienonna persilja ja lisää se joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Koristele annos halkaistuilla suolakurkuilla ja smetanalla.

Kaalilaatikko pannulla – tutun klassikkoruoan pikaversio
Maku

Nopea kasvis-makkarapannu
Maku

Maa-artisokka-pyttipannu ja chilisiemenet
Kotivinkki

Kaalipata
Maku

Kaalisalaatti – astetta parempi lisukesalaatti maustetaan itämaisessa hengessä inkiväärillä, korianterilla ja maapähkinäkastikkeella
Kotivinkki

Pyttipannu herkkusienillä
Kotivinkki

Kasvimaan pyttipannu
Maku

Punakaalilaatikko pannulla – suosikkiruoan pikaversio valmistuu nopeasti vokaten
Maku