Kotivinkki

Varhaiskaalipaistos – pannulla rapeaksi paistettu kaali kaveeraa siskonmakkaroiden, suolakurkkujen ja smetanan kanssa

30 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Varhaiskaalipaistos on mitä simppelein arkiruoka, eikä edes sen raaka-aineiden lista huimaa pituudellaan. Siskonmakkarapalleroilla terästetty pannu saa tässä ohjeessa viimeisen silauksen suolakurkuista ja smetanasta. Joko vesi herahti kielellesi?
4.3
0
Julkaistu: 4.5.2020


Ainekset (4 annosta)

  • 1varhaiskaali
  • 1purjo
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 400 gsiskonmakkaroita
  • ½ rku persiljaa
  • ½ tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria

Lisäksi

  • 4 pientä suolakurkkua
  • 100 g smetanaa
Tulosta

Varhaiskaalipaistos valmistetaan näin:

  1. Suikaloi varhaiskaali ja purjo.
  2. Kuumenna oliiviöljyä pannulla ja purista siskonmakkaroista pieniä palleroita pannulle. Paista siskonmakkarat kypsiksi.
  3. Lisää purjo- ja varhaiskaalisuikaleet pannulle siskonmakkaroiden joukkoon. Paista noin 5 minuuttia. Kaali kypsyy nopeasti ja se on parasta hieman rapsakkana.
  4. Hienonna persilja ja lisää se joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  5. Koristele annos halkaistuilla suolakurkuilla ja smetanalla.
Kommentoi »