Kotivinkki

Varhaiskaalipaistos – pannulla rapeaksi paistettu kaali kaveeraa siskonmakkaroiden, suolakurkkujen ja smetanan kanssa

30 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Varhaiskaalipaistos on mitä simppelein arkiruoka, eikä edes sen raaka-aineiden lista huimaa pituudellaan. Siskonmakkarapalleroilla terästetty pannu saa tässä ohjeessa viimeisen silauksen suolakurkuista ja smetanasta. Joko vesi herahti kielellesi?
4.2
0


Ainekset (4 annosta)

  • 1varhaiskaali
  • 1purjo
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 400 gsiskonmakkaroita
  • ½ rku persiljaa
  • ½ tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria

Lisäksi

  • 4 pientä suolakurkkua
  • 100 g smetanaa
Tulosta

Varhaiskaalipaistos valmistetaan näin:

  1. Suikaloi varhaiskaali ja purjo.
  2. Kuumenna oliiviöljyä pannulla ja purista siskonmakkaroista pieniä palleroita pannulle. Paista siskonmakkarat kypsiksi.
  3. Lisää purjo- ja varhaiskaalisuikaleet pannulle siskonmakkaroiden joukkoon. Paista noin 5 minuuttia. Kaali kypsyy nopeasti ja se on parasta hieman rapsakkana.
  4. Hienonna persilja ja lisää se joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  5. Koristele annos halkaistuilla suolakurkuilla ja smetanalla.
MITÄ PIDIT?
4.17
Kommentoi »