


Varhaiskaalipaistos – pannulla rapeaksi paistettu kaali kaveeraa siskonmakkaroiden, suolakurkkujen ja smetanan kanssa
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Varhaiskaalipaistos on mitä simppelein arkiruoka, eikä edes sen raaka-aineiden lista huimaa pituudellaan. Siskonmakkarapalleroilla terästetty pannu saa tässä ohjeessa viimeisen silauksen suolakurkuista ja smetanasta. Joko vesi herahti kielellesi?
Reseptin ainekset
4 annosta
1
varhaiskaali
1
purjo
1 rkl
oliiviöljyä
400 g
siskonmakkaroita
½ rku
persiljaa
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Lisäksi
4
pientä suolakurkkua
100 g
smetanaa
Varhaiskaalipaistos valmistetaan näin:
- Suikaloi varhaiskaali ja purjo.
- Kuumenna oliiviöljyä pannulla ja purista siskonmakkaroista pieniä palleroita pannulle. Paista siskonmakkarat kypsiksi.
- Lisää purjo- ja varhaiskaalisuikaleet pannulle siskonmakkaroiden joukkoon. Paista noin 5 minuuttia. Kaali kypsyy nopeasti ja se on parasta hieman rapsakkana.
- Hienonna persilja ja lisää se joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Koristele annos halkaistuilla suolakurkuilla ja smetanalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat