Maku

Vaniljainen tomaatti-chilihillo

1 h
0
0

Vaniljainen tomaatti-chilihillo

GL
KA
LA
MA
MU
0
0
Vaniljaa ja chiliä! Tämä yhdistelmä todella puree. Kokeile tomaattihilloa liharuokien seurassa tai vähän parempien hodareiden välissä.
Teksti Teresa Välimäki
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (1 annosta)

  • 1000 gtomaattia
  • 2 kpltuoretta chiliä
  • 1/2 dlvettä
  • 1 tlsuolaa
  • 1 kplsitruunaa (raastettu kuori ja mehu)
  • 1 kplvaniljatankoa (halkaistuna)
  • 400 ghillosokeria

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN40 min

Lohko tomaatit ja poista vihreät kantaosat. Hienonna chilit ja poista siemenet.

Mittaa tomaatit ja chilit kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna ja hauduta tomaatit kypsiksi.

Soseuta tomaatti-chiliseos tasaiseksi. Lisää suola, sitruunan kuori ja mehu ja halkaistu vaniljatanko. Sekoita joukkoon hillosokeri ja keitä hiljalleen poreillen, välillä sekoitellen noin puoli tuntia.

Purkita puhtaisiin purkkeihin ja säilytä jääkaapissa.

* Pari rosmariininoksaa tekee tälle hillolle hyvää!

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä