Vaniljainen tomaatti-chilihillo
1 h
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
40 minVaniljaa ja chiliä! Tämä yhdistelmä todella puree. Kokeile tomaattihilloa liharuokien seurassa tai vähän parempien hodareiden välissä.
GL
KA
LA
MA
MU
0
Kuvat
Julkaistu 25.6.2014

Vaniljainen tomaatti-chilihillo
Reseptin ainekset (1 annosta)
- 1000 gtomaattia
- 2 kpltuoretta chiliä
- 1/2 dlvettä
- 1 tlsuolaa
- 1 kplsitruunaa (raastettu kuori ja mehu)
- 1 kplvaniljatankoa (halkaistuna)
- 400 ghillosokeria
Lohko tomaatit ja poista vihreät kantaosat. Hienonna chilit ja poista siemenet.
Mittaa tomaatit ja chilit kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna ja hauduta tomaatit kypsiksi.
Soseuta tomaatti-chiliseos tasaiseksi. Lisää suola, sitruunan kuori ja mehu ja halkaistu vaniljatanko. Sekoita joukkoon hillosokeri ja keitä hiljalleen poreillen, välillä sekoitellen noin puoli tuntia.
Purkita puhtaisiin purkkeihin ja säilytä jääkaapissa.
* Pari rosmariininoksaa tekee tälle hillolle hyvää!