Maku

Vaniljainen tomaatti-chilihillo

1 h
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
40 min
Vaniljaa ja chiliä! Tämä yhdistelmä todella puree. Kokeile tomaattihilloa liharuokien seurassa tai vähän parempien hodareiden välissä.
GL
KA
LA
MA
MU
0
0
Julkaistu 25.6.2014


Reseptin ainekset (1 annosta)

  • 1000 gtomaattia
  • 2 kpltuoretta chiliä
  • 1/2 dlvettä
  • 1 tlsuolaa
  • 1 kplsitruunaa (raastettu kuori ja mehu)
  • 1 kplvaniljatankoa (halkaistuna)
  • 400 ghillosokeria
Tulosta

Lohko tomaatit ja poista vihreät kantaosat. Hienonna chilit ja poista siemenet.

Mittaa tomaatit ja chilit kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna ja hauduta tomaatit kypsiksi.

Soseuta tomaatti-chiliseos tasaiseksi. Lisää suola, sitruunan kuori ja mehu ja halkaistu vaniljatanko. Sekoita joukkoon hillosokeri ja keitä hiljalleen poreillen, välillä sekoitellen noin puoli tuntia.

Purkita puhtaisiin purkkeihin ja säilytä jääkaapissa.

* Pari rosmariininoksaa tekee tälle hillolle hyvää!

Kommentoi »