0(0)
Vaniljainen tomaatti-chilihillo
Gluteeniton
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
Munaton
1 h
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min
Vaniljaa ja chiliä! Tämä yhdistelmä todella puree. Kokeile tomaattihilloa liharuokien seurassa tai vähän parempien hodareiden välissä.
25.6.2014
 |
Maku
Reseptin ainekset
1 annosta
1000 gtomaattia
2 kpltuoretta chiliä
1/2 dlvettä
1 tlsuolaa
1 kplsitruunaa (raastettu kuori ja mehu)
1 kplvaniljatankoa (halkaistuna)
400 ghillosokeria

Lohko tomaatit ja poista vihreät kantaosat. Hienonna chilit ja poista siemenet.

Mittaa tomaatit ja chilit kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna ja hauduta tomaatit kypsiksi.

Soseuta tomaatti-chiliseos tasaiseksi. Lisää suola, sitruunan kuori ja mehu ja halkaistu vaniljatanko. Sekoita joukkoon hillosokeri ja keitä hiljalleen poreillen, välillä sekoitellen noin puoli tuntia.

Purkita puhtaisiin purkkeihin ja säilytä jääkaapissa.

* Pari rosmariininoksaa tekee tälle hillolle hyvää!

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo