


Vaniljainen pellavakakku
1 h 5 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 45 min
Reseptin ainekset
20 palaa
200 g
voita
2 dl
sokeria
3 kpl
munaa
2 1/4 dl
vehnäjauhoja
1 dl
perunajauhoja
3/4 dl
pellavarouhetta
2 tl
vaniljasokeria
1 tl
leivinjauhetta
Koristeeksi
1 rkl
tomusokeria
Voiteluun
1 rkl
voita
2 rkl
korppujauhoja
Vaahdota sähkövatkaimella huoneenlämpöinen rasva ja sokeri.
Lisää munat yksitellen ja jatka vatkaamista samalla. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja siivilöi taikinaan. Sekoita hellästi nostellen.
Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.
Anna vaniljaisen pellavakakun jäähtyä ja kumoa se tarjoilulautaselle. Koristele pellavakakku tomusokerilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat