


Valkosuklaakahvi
10 min
Maitoon sulatettua valkosuklaata, minkä päällä espressoa ja kermavaahtoa. Ripaus kanelia viimeistelee tämän talvisen juoman.
Reseptin ainekset
2 annosta
1 dl
vispikermaa
2 dl
täysmaitoa
50 g
valkosuklaata
1 dl
espressoa
1/4 tl
kanelia
Vatkaa kerma vaahdoksi. Voit halutessasi laittaa kermavaahdon pursotinpussiin, jolloin annoksesta saa helposti kauniin.
Mittaa maito kattilaan ja kiehauta. Lisää rouhittu valkosuklaa joukkoon. Sekoita kunnes valkosuklaa on sulanut täysin.
Valmista espresso tai erittäin vahva kahvi.
Lisää valkosuklaamaito laseihin ja lisää päälle espresso. Pursota lopuksi päälle kermavaahtoa ja koristele kanelilla.
Tarjoa piparien kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat