Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Valkosuklaa-riisimurokarkit

12 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 12 h 0 min

Teitkö sinäkin lapsena riisimurokarkkeja? Nyt riisimurokarkit valmistetaan valkosuklaasta. Ne ovat myyjäisten ja pikkujoulujen helppoja hittiherkkuja.

12.11.2014
Reseptin ainekset
25 kpl
100 g
valkosuklaata
3 dl
riisimuroja
Lisäksi
minimuffinivuokia

Valkosuklaa-riisimurokarkit – ohje:

  1. Paloittele suklaa mikronkestävään kulhoon. Sulata mikrossa pienellä teholla välillä sekoitellen. Sekoita tasaiseksi.
  2. Sekoita joukkoon riisimurot. Lusikoi massa pieniin vuokiin tai keoiksi leivinpaperin päälle.
  3. Anna kovettua huoneenlämmössä mielellään yön yli.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt