4,3(21)
Valkosuklaa-popcorn
20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min
Suolaisten popcornien ja makean valkosuklaan yhdistelmä on täydellinen.
Julkaistu 1.10.2014
Maku
Reseptin ainekset 16 kpl
15 dlpopcorneja (Noin 1 mikropussi)
130 gvalkosuklaata
2 rklnonparelleja

Valmista popcornit mikrossa tai kattilassa. Mittaa noin 15 dl popcorneja ja kaada popcornit kulhoon. Katso, että mukaan ei tule poksahtamattomia siemeniä. 

Sulata suklaa mikroaaltouunissa noin 10 sekunnin jaksoissa. 

Kaada sulanut suklaa popcornien päälle kulhoon ja kääntele tasaiseksi. Levitä seos leivinpaperin päälle ja ripottele päälle nonparellit.

Anna suklaan jähmettyä noin 10 minuuttia ja jaa popcornit tarjoilukippoihin.

Voit käyttää tarjoiluastioina pahvivuokien sijaan esimerkiksi amerikan muffinssivuokia tai pieniä kuppeja tai laseja.
Kommentoi »