Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Valkosipulisilakat

24 h 40 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 24 h 0 min

Valkosipuli maustaa silakat herkullisiksi. Kermaiset valkosipulisilakat sopivat niin joulupöytään kuin muidenkin juhlavien kala-alkupalojen joukkoon.

26.10.2011
Reseptin ainekset
8 annosta
500 g
silakkafileitä
Marinadi
5 dl
vettä
1 dl
väkiviinaetikkaa
1 rkl
sokeria
2 tl
suolaa
Kastike
150 g
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
100 g
kermaviiliä
3
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
2 rkl
sitruunamehua
1 tl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria

Valkosipulisilakat – ohje:

  1. Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Poista kaloista nahka vetäisemällä. Nosta fileet etikkaliemeen. Anna maustua jääkaapissa noin 4 tuntia.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  3. Valuta silakkafileet hyvin marinadista. Lado silakkafileet puhtaaseen purkkiin kerroksittain kastikkeen kanssa. Kääntele välillä.
  4. Anna valkosipulisilakoiden tekeytyä jääkaapissa vuorokausi. Valkosipuli maustaa silakat herkullisiksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt