


Valkosipuliset ruistikut
1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min
Reseptin ainekset
25 kpl
400 g
ruis-perunataikinaa (pakaste)
3 kpl
valkosipulinkynttä
50 g
voita
Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita sipulit ja pehmeä voi. Kauli taikinalevy kaksinkertaiseksi, suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Levitä valkosipulivoi taikinalevylle. Leikkaa levy taikinapyörällä noin 2 × 15 cm:n kokoisiksi paloiksi. Käännä suikaleet kierteelle, ja siirrä leivinpaperoidulle uunipellille. Paista valkosipulisia ruistikkuja 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa jäähtyneinä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat