Vadelmatryffelit – neljän raaka-aineen suklaakonvehdit saavat marjaisan maun vadelmalikööristä

4 h 40 min
{
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
4 h
Vadelmatryffelit ovat lahja, josta saaja varmasti ilahtuu – etenkin, kun teet konvehdit itse! Neljän raaka-aineen suklaapallot valmistuvat nopeasti myös aattoillan jälkiruokapöytään tai omaksi iloksi sohvan nurkassa nautittaviksi.
GL
KA
MU
0
0
Julkaistu: 17.12.2020


Ainekset (Noin 20 kpl)

  • 200 gtummaa suklaata
  • ¾ dlkuohukermaa
  • 1 rklvadelmalikööriä

Päälle

  • vadelma- ja/tai mustikkajauhetta
Tulosta

Vadelmatryffelit valmistetaan näin:

  1. Laita kattilaan kerma ja likööri, kiehauta. Paloittele suklaa.
  2. Ota kattila liedeltä ja lisää suklaa joukkoon. Sekoita kunnes suklaa on täysin sulanut. Laita seos jääkaappiin pariksi tunniksi.
  3. Laita pikkulautasille vadelma- ja mustikkajauhetta. Ota suklaamassasta nokareita lusikalla ja pyörittele ne sormin palloiksi. Kieritä pallot marjajauheissa. Jos suklaamassa alkaa lämmetä liikaa, pidä sitä välillä kylmässä.
  4. Laita tryffelit kovettumaan jääkaappiin muutamaksi tunniksi. Tryffeleissä on nyt vadelmien hienostunut aromi.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kaipaatko lisää ideoita? Osta nämä suositut ruoka- ja leivontakirjat Meillä kotona -kaupoista

SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »