Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vadelmatryffelit – neljän raaka-aineen suklaakonvehdit saavat marjaisan maun vadelmalikööristä

4 h 40 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 4 h 0 min

Vadelmatryffelit ovat lahja, josta saaja varmasti ilahtuu – etenkin, kun teet konvehdit itse! Neljän raaka-aineen suklaapallot valmistuvat nopeasti myös aattoillan jälkiruokapöytään tai omaksi iloksi sohvan nurkassa nautittaviksi.

17.12.2020
Reseptin ainekset
Noin 20 kpl
200 g
tummaa suklaata
¾ dl
kuohukermaa
1 rkl
vadelmalikööriä
Päälle
vadelma- ja/tai mustikkajauhetta

Vadelmatryffelit valmistetaan näin:

  1. Laita kattilaan kerma ja likööri, kiehauta. Paloittele suklaa.
  2. Ota kattila liedeltä ja lisää suklaa joukkoon. Sekoita kunnes suklaa on täysin sulanut. Laita seos jääkaappiin pariksi tunniksi.
  3. Laita pikkulautasille vadelma- ja mustikkajauhetta. Ota suklaamassasta nokareita lusikalla ja pyörittele ne sormin palloiksi. Kieritä pallot marjajauheissa. Jos suklaamassa alkaa lämmetä liikaa, pidä sitä välillä kylmässä.
  4. Laita tryffelit kovettumaan jääkaappiin muutamaksi tunniksi. Tryffeleissä on nyt vadelmien hienostunut aromi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt