Maku

Vadelma-belugalinssisalaatti

50 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Herkullinen linssisalaatti tuoreilla marjoilla!
5
0


Ainekset (4 annosta)

  • 250 gtuoreita vadelmia
  • 250 gtuoreita karhunvatukoita
  • 2 kplruukku villirucolaa
  • 100 gpehmeää vuohenjuustoa

Marinoidut belugalinssit

  • 3 dlbelugalinssejä
  • 2 rklsitruuna mehua
  • ½ dlneitsyt oliiviöljyä
  • 2 tlDijon-sinappia
  • 1 tlhunajaa
  • 1 kplvalkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 1 dltuoretta basilikaa hienonnettuna
  • ½ tlsuolaa myllystä
  • 1/4 tlmustapippuria myllystä
Tulosta

Keitä belugalinssit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta linssit hyvin ja kaada kulhoon.

Sekoita marinadin kaikki ainekset hyvin sekaisin ja kaada linssien joukkoon. Anna linssien jäähtyä ja marinoitua.

Asettele villirucola tarjoiluvadin pohjalle. Lisää marinoidut belugalinssit.

Murustele vuohenjuusto linssisalaattiin.

Asettele salaatin päälle tuoreet vadelmat ja karhunvatukat.

Kommentoi »