


Vadelma-belugalinssisalaatti
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Herkullinen linssisalaatti tuoreilla marjoilla!
Reseptin ainekset
4 annosta
250 g
tuoreita vadelmia
250 g
tuoreita karhunvatukoita
2 kpl
ruukku villirucolaa
100 g
pehmeää vuohenjuustoa
Marinoidut belugalinssit
3 dl
belugalinssejä
2 rkl
sitruuna mehua
½ dl
neitsyt oliiviöljyä
2 tl
Dijon-sinappia
1 tl
hunajaa
1 kpl
valkosipulin kynsi hienonnettuna
1 dl
tuoretta basilikaa hienonnettuna
½ tl
suolaa myllystä
1/4 tl
mustapippuria myllystä
Keitä belugalinssit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta linssit hyvin ja kaada kulhoon.
Sekoita marinadin kaikki ainekset hyvin sekaisin ja kaada linssien joukkoon. Anna linssien jäähtyä ja marinoitua.
Asettele villirucola tarjoiluvadin pohjalle. Lisää marinoidut belugalinssit.
Murustele vuohenjuusto linssisalaattiin.
Asettele salaatin päälle tuoreet vadelmat ja karhunvatukat.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat