


Vielä yksi pala!
Vaalea rocky road − herkkusuun lempipaloissa yhdistyvät valkosuklaa, vaahtokarkit ja värikkäät sattumat
1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min
Amerikkalainen herkkuklassikko muuntuu keväisen värikkääksi, kun sen valmistaa valkosuklaasta ja pilkkoo sattumiksi kuivattuja hedelmiä ja marjoja.
Reseptin ainekset
20 pientä palaa
1 dl
kuivattua mangoa
½ dl
suolattomia pistaasipähkinöitä
300 g
valkosuklaata
50 g
pieniä vaahtokarkkeja
½ dl
pakastekuivattuja mansikkaviipaleita
Pinnalle
2 rkl
pistaasipähkinöitä (suolaamattomia)
2 rkl
pakastekuivattuja mansikkaviipaleita
Vaalea rocky road - ohje:
- Vuoraa suorakaiteen muotoinen vuoka (noin 25 × 20 cm) leivinpaperilla.
- Leikkaa mango pieniksi kuutioiksi. Rouhi pistaasit veitsellä. Joukkoon saa jäädä kokonaisiakin pistaaseja.
- Paloittele suklaa ja sulata se joko mikroaaltouunissa tai kattilassa vesihauteessa.
- Sekoita vaahtokarkit, mangokuutiot ja pistaasit suklaan joukkoon. Murustele mansikoita käsin pienemmiksi ja lisää suklaaseokseen. Sekoita tasaiseksi ja kaada vuokaan.
- Tasoita pinta ja painele loput pistaasit ja kuivatut mansikat kiinni suklaaseen. Anna kovettua jääkaapissa noin 1 tunti.
- Leikkaa rocky road paloiksi. Levystä tulee 12 isoa tai 20 pientä, suupalan kokoista palaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat