Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Vielä yksi pala!

Vaalea rocky road − herkkusuun lempipaloissa yhdistyvät valkosuklaa, vaahtokarkit ja värikkäät sattumat

1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min

Amerikkalainen herkkuklassikko muuntuu keväisen värikkääksi, kun sen valmistaa valkosuklaasta ja pilkkoo sattumiksi kuivattuja hedelmiä ja marjoja.

28.4.2025
Reseptin ainekset
20 pientä palaa
1 dl
kuivattua mangoa
½ dl
suolattomia pistaasipähkinöitä
300 g
valkosuklaata
50 g
pieniä vaahtokarkkeja
½ dl
pakastekuivattuja mansikkaviipaleita
Pinnalle
2 rkl
pistaasipähkinöitä (suolaamattomia)
2 rkl
pakastekuivattuja mansikkaviipaleita

Vaalea rocky road - ohje:

  1. Vuoraa suorakaiteen muotoinen vuoka (noin 25 × 20 cm) leivinpaperilla.
  2. Leikkaa mango pieniksi kuutioiksi. Rouhi pistaasit veitsellä. Joukkoon saa jäädä kokonaisiakin pistaaseja.
  3. Paloittele suklaa ja sulata se joko mikroaaltouunissa tai kattilassa vesihauteessa.
  4. Sekoita vaahtokarkit, mangokuutiot ja pistaasit suklaan joukkoon. Murustele mansikoita käsin pienemmiksi ja lisää suklaaseokseen. Sekoita tasaiseksi ja kaada vuokaan.
  5. Tasoita pinta ja painele loput pistaasit ja kuivatut mansikat kiinni suklaaseen. Anna kovettua jääkaapissa noin 1 tunti.
  6. Leikkaa rocky road paloiksi. Levystä tulee 12 isoa tai 20 pientä, suupalan kokoista palaa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt