


Ihan kuin ravintolassa
Vaahdotettu ruskistettu voi – niin hyvää, että tekee mieli ottaa vielä yksi sipaisu!
40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min
Vaahdotettu ruskistettu voi on näyttävä ja herkullinen tarjottava. Ravintoloista tuttu herkkulevite saa pöytäseurueen hyrisemään ihastuksesta.
Reseptin ainekset
8–10 annosta
250 g
voita
(persiljaa)
Vaahdotettu ruskistettu voi – ohje:
- Kuutioi voi. Laita puolet kuutioista kulhoon.
- Ruskista puolet voista pannulla koko ajan sekoittaen. Kun voi ruskistuu ja kuohahtaa, kaada se teräs- tai lasiastiaan jäähtymään.
- Kun ruskistettu voi on hieman jähmettynyt, sekoita voit keskenään ja vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi.
- Pursota tai lusikoi voi tarjoiluastiaan ja koristele halutessasi hienonnetulla persiljalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat