Uusi arkiruokasuosikkisi on tässä! Mausta jauheliha aasialaisittain ja kokoa korealaiset kulhot
15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
Aasialainen kulho syntyy helposti arkenakin, kun jauhelihan maustaa seesamiöljyllä, soijalla ja inkiväärillä korealaiseen tyyliin.
MA
3.7
Kuvat
Julkaistu 4.5.2018

Uusi arkiruokasuosikkisi on tässä! Mausta jauheliha aasialaisittain ja kokoa korealaiset kulhot
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 400 g jauhelihaa
- öljyä paistamiseen
Kastike
- 2 rkl soijakastiketta
- 1 rkl ruokosokeria
- 1 rkl seesamiöljyä
- 2 tl inkivääriä raastettuna
- ½ tl chilihiutaleita
Lisäksi
- 3 dlbasmatiriisiä
- 1 rkl seesaminsiemeniä paahdettuna
- 3 kevätsipulia
- (tuoretta chiliä)
Aasialaiset kulhot valmistuvat näin:
- Aloita keittämällä basmatiriisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Paahda seesaminsiemeniä kuivalla, kuumalla pannulla pari minuuttia. Siirrä siemenet syrjään pannulta ja ruskista jauheliha tilkassa öljyä.
- Sekoita kastikkeen aineet pienessä kulhossa ja mausta kypsä jauheliha kastikkeella.
- Jaa riisi ja jauheliha syville lautasille tai kulhoihin. Hienonna kevätsipulia kulhojen päälle ja ripottele paahdettuja seesaminsiemeniä ja halutessasi tuoretta chiliä annosten pinnalle. Tarjoile aasialaiset kulhot herkkusuille!

Kimchi – näin teet korealaista kaaliherkkua itse!
Maku

Aasialainen lohifile uunissa
Kotivinkki

Aasialainen Kurkkusalaatti
Maku

Supernopea aasialainen katkarapukastike
Kotivinkki

Currytahna
Kotivinkki

Aasialainen kaali-kookoskeitto
Maku

Aasialainen liha-nuudelisalaatti
Maku

Ribsit grillissä – mahtavan mehevät korealaiset ribsit ja kaali-seesamislaw
Kotivinkki

Korealainen bulgogi
Maku

Perunasalaatti korealaisella vivahteella
Maku