Uuniviikunat fetajuustolla
35 min
{
Aktiivinen
5 minPassiivinen
30 minUunissa paahtamalla tuoreet viikunat muuttuvat ihanan makeiksi. Viimeistele annos hyvällä fetajuustolla.
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 13.10.2017

Uuniviikunat fetajuustolla
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 8 kpltuoreita viikunoita
- 1 rklvoita
- 3 kplrosmariinin oksaa
- 3 kplvalkosipulinkynttä
- 1 rklhunajaa
- 1/2 tlsuolaa
- 1/2 tlmustapippuria
lisäksi
- 200 gfetajuustoa
Voitele uunivuoka voilla tai öljyllä. Leikkaa viikunat puoliksi ja nosta uunivuokaan.
Ripottele päälle rosmariinin oksia ja muutama murskattu valkosipulinkynsi.
Valuta päälle hunaja ja mausta lopuksi suolalla sekä mustapippurilla.
Paahda viikunoita 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoile hyvän fetajuuston kanssa.