Maku

Uuniviikunat fetajuustolla

35 min
{
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
30 min
Uunissa paahtamalla tuoreet viikunat muuttuvat ihanan makeiksi. Viimeistele annos hyvällä fetajuustolla.
0
0
Julkaistu: 13.10.2017


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 8 kpltuoreita viikunoita
  • 1 rklvoita
  • 3 kplrosmariinin oksaa
  • 3 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rklhunajaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

lisäksi

  • 200 gfetajuustoa
Tulosta

Voitele uunivuoka voilla tai öljyllä. Leikkaa viikunat puoliksi ja nosta uunivuokaan.

Ripottele päälle rosmariinin oksia ja muutama murskattu valkosipulinkynsi.

Valuta päälle hunaja ja mausta lopuksi suolalla sekä mustapippurilla.

Paahda viikunoita 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoile hyvän fetajuuston kanssa. 

Kommentoi »