Uunissa paahdetut ruusukaalit
30 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
15 minHerkulliset uunissa paahdetut ruusukaalit häviävät hetkessä
3.7
Julkaistu: 18.12.2016

Uunissa paahdetut ruusukaalit
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 300 gruusukaaleja
- 2 rklrypsiöljyä
- suolaa ja mustapippuria myllystä
- 1 rklkiinteää hunajaa
- 1 rklkiehuvaa vettä
Poista ruusukaaleista mahdolliset huonot uloimmat lehdet ja kanta. Puolita ruusukaalit ja laita uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin. Ripottele pinnalle rypsiöljy. Mausta ruusukaalit suolalla ja mustapippurilla.
Paahda ruusukaaleja uunissa 200 asteessa 10 minuuttia. Sekoita hunaja ja kiehuva vesi hyvin sekaisin. Ripottele ruusukaalien pinnalla. Paahda uunissa vielä 5 minuuttia.