Maku

Uunissa paahdetut ruusukaalit

30 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Herkulliset uunissa paahdetut ruusukaalit häviävät hetkessä
3.7
1


Ainekset (4 annosta)

  • 300 gruusukaaleja
  • 2 rklrypsiöljyä
  • suolaa ja mustapippuria myllystä
  • 1 rklkiinteää hunajaa
  • 1 rklkiehuvaa vettä
Tulosta

Poista ruusukaaleista mahdolliset huonot uloimmat lehdet ja kanta. Puolita ruusukaalit ja laita uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin. Ripottele pinnalle rypsiöljy. Mausta ruusukaalit suolalla ja mustapippurilla.

Paahda ruusukaaleja uunissa 200 asteessa 10 minuuttia. Sekoita hunaja ja kiehuva vesi hyvin sekaisin. Ripottele ruusukaalien pinnalla. Paahda uunissa vielä 5 minuuttia.

1 kommentti