


Uunissa paahdetut ruusukaalit
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Herkulliset uunissa paahdetut ruusukaalit häviävät hetkessä
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
ruusukaaleja
2 rkl
rypsiöljyä
suolaa ja mustapippuria myllystä
1 rkl
kiinteää hunajaa
1 rkl
kiehuvaa vettä
Uunissa paahdetut ruusukaalit – ohje:
Poista ruusukaaleista mahdolliset huonot uloimmat lehdet ja kanta. Puolita ruusukaalit ja laita uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin. Ripottele pinnalle rypsiöljy. Mausta ruusukaalit suolalla ja mustapippurilla.
Paahda ruusukaaleja uunissa 200 asteessa 10 minuuttia. Sekoita hunaja ja kiehuva vesi hyvin sekaisin. Ripottele ruusukaalien pinnalla. Paahda uunissa vielä 5 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat