Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Uunissa paahdetut koipireidet – ota haltuun täydellinen perusohje

1 h 30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 15 min

Paista kerralla iso satsi broilerin koipireisiä yhdellä uunipellillä. Syö osa heti riisin ja curry-kermaviilikastikken kanssa. Säästä loput broilerista ja maukas liemi muihin ruokiin.

15.5.2018
Reseptin ainekset
9 annosta
2
porkkanaa
2
sipulia
4
valkosipulinkynttä
3 cm:n pala
tuoretta inkivääriä
2
sellerinvartta
9
broilerin koipireisipalaa
1 1/2 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
1/2 tl
chilirouhetta
1
sitruuna
7 dl
vettä
2 rkl
kanafondia
2 rkl
soijakastiketta

Uunissa paahdetut koipireidet valmistuvat näin:

  1. Kuori ja paloittele porkkanat ja sipulit. Kuori ja raasta inkivääri, viipaloi sellerinvarret. Pane kasvikset reunalliselle uunipellille. Nosta koipireidet kasvisten päälle. Mausta suolalla, pippurilla ja chilillä. Viipaloi sitruuna ja asettele viipaleet broilerien päälle.
  2. Sekoita kiehuvan kuuma vesi, fondi ja soija keskenään. Kaada pellille. Peitä pelti tiiviisti foliolla.
  3. Paista broilereita 200 asteessa uunin keskitasolla tunnin ajan. Poista folio, nosta uunin lämpö 225 asteeseen ja työnnä pelti uunin ylätasolle. Paista vielä 15 minuuttia.
  4. Nosta koipireidet pois pelliltä. Siivilöi liemi talteen. Saat liemen pinnalta kuorittua pois rasvan, kun annat liemen jäähtyä kylmässä pari tuntia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt