Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Uunissa paahdettua parsaa

25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min

Uunissa paahdettu parsa on helppoa, nopeaa ja yksinkertaista, mutta niin herkullista.

Reseptin ainekset
4 annosta
450 g
parsa (tuoretta, vihreää)
2 rkl
voita
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria (myllystä)
2 rkl
sitruunamehua (vastapuristettua)

Parsa uunissa – ohje:

  1. Poista parsojen tyvestä puumainen osa taivuttamalla parsaa kaarelle molemmista päistä. Parsa katkeaa itsestään oikeasta kohdasta. Ohuet (kotimaiset) parsat voi jättää kuorimatta, mutta paksummista kannattaa kuoria vartta.
  2. Asettele parsat uunivuokaan ja lisää voi nokareina parsojen päälle. Mausta suolalla ja pippurilla. Paahda parsoja uunissa 225 asteessa 10–15 minuuttia parsojen paksuudesta riippuen.
  3. Pirskota sitruunamehu parsojen pinnalle ja pyöräytä parsoja varovasti uunivuoassa voi-sitruunakastikkeessa.
  4. Nosta parsat tarjoilulautasille ja pirskota pinnalle hiukan voi-sitruunamehukastiketta uunivuoasta. Tarjoa heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt