


Uunissa paahdettua parsaa
25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min
Uunissa paahdettu parsa on helppoa, nopeaa ja yksinkertaista, mutta niin herkullista.
Reseptin ainekset
4 annosta
450 g
parsa (tuoretta, vihreää)
2 rkl
voita
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria (myllystä)
2 rkl
sitruunamehua (vastapuristettua)
Parsa uunissa – ohje:
- Poista parsojen tyvestä puumainen osa taivuttamalla parsaa kaarelle molemmista päistä. Parsa katkeaa itsestään oikeasta kohdasta. Ohuet (kotimaiset) parsat voi jättää kuorimatta, mutta paksummista kannattaa kuoria vartta.
- Asettele parsat uunivuokaan ja lisää voi nokareina parsojen päälle. Mausta suolalla ja pippurilla. Paahda parsoja uunissa 225 asteessa 10–15 minuuttia parsojen paksuudesta riippuen.
- Pirskota sitruunamehu parsojen pinnalle ja pyöräytä parsoja varovasti uunivuoassa voi-sitruunakastikkeessa.
- Nosta parsat tarjoilulautasille ja pirskota pinnalle hiukan voi-sitruunamehukastiketta uunivuoasta. Tarjoa heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat