


Uuniribsit – mausta liha kirpeässä verigreippimarinadissa ja paista herkullisen meheväksi
2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min
Ribsitkö muka ainoastaan grilliruokaa? Mitä vielä! Kierittele rasvainen possu kirpeässä verigreippimarinadissa ja paista herkkupalat meheviksi uunissa.
Reseptin ainekset
4 annosta
Uuniribsit
n. 1 kg
possun babyribsiä
Kastike
1 dl
verigreipin mehua
1 rkl
valkoviinietikkaa
2 rkl
muscovadosokeria
2 rkl
soijaa
2 rkl
hoisin-kastiketta
1 rkl
srirachaa
Lisäksi
200 g
riisinuudeleita
2
paksoita
5
kevätsipulia
½ rku
korianteria
suolaa
mustapippuria
Uuniribsit valmistuvat näin:
- Sekoita kaikki kastikkeen aineet keskenään ja hiero kastike kauttaaltaan ribseille. Anna lihan maustua noin tunti huoneenlämmössä.
- Kypsennä ribsejä 175-asteisessa uunissa noin tunti tai kunnes liha juuri ja juuri alkaa irrota luista. Mausta kypsät uuniribsit suolalla ja pippurilla.
- Tarjoa uuniribsien lisäkkeenä keitettyjä riisinuudeleita ja tilkassa öljyä pikapaistettua paksoita. Pilko annosten päälle tuoretta kevätsipulia ja korianteria. Valele annoksille lopuksi lihoista irronnutta paistinlientä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat