Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Uunipaprikat – päivitä retroruoka 2000-luvulle härkäpapusuikaleista valmistetulla täytteellä

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Kokeile uunipaprikoiden täytteenä vaihteeksi härkäpapusuikaleita. Yhdistä suikaleisiin maissia, couscousia ja vegaanista juustoa – lopputuloksena on annos, josta ei todellakaan jää nälkä!

Reseptin ainekset
4 annosta
4
keltaista paprikaa
Täyte
1 dl
täysjyväcouscousia
1½ dl
kiehuvaa vettä
1 rkl
sitruunan mehua
1 rkl
öljyä
¼ tl
suolaa
1 pkt (250 g)
sitruunanmakuisia härkäpapusuikaleita
2
timjaminoksaa
2 dl
säilykemaissia
1 dl
kaurakermaa
1 dl
vegaanista juustoraastetta (esim. Oddly good)

Uunipaprikat valmistetaan näin:

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Leikkaa paprikat pitkittäin puoliksi uunipellille ja poista siemenkota.
  2. Mittaa couscous tiiviskantiseen säilytysrasiaan. Kiehauta vesi ja sekoita sitruunan mehu, öljy ja suola joukkoon. Kaada kuuma neste couscousin päälle, laita kansi kiinni ja anna turvota huoneenlämmössä noin 5 minuuttia.
  3. Leikkaa härkäpapusuikaleet muutamaan osaan kulhoon. Hienonna timjaminoksat. Lisää kaikki täytteen aineet härkäpapusuikaleiden joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
  4. Jaa täyte paprikanpuolikkaille. Kypsennä paprikoita uunissa noin 30 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt