Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Uuninuudelit thaimaustetusta jauhelihasta – mehevä arkiruoka on pöydässä puolessa tunnissa

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Uuninuudelit valmistuvat thaimaustetusta jauhelihasta ja täysjyvänuudeleista. Jauhelihaseoksen makuliemi maustaa pohjalle levitetyt nuudelit kauttaaltaan.

31.1.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
200 g
täysjyvänuudelia
400 g
sika-nautajauhelihaa
1 rkl
öljyä
1 tl
suolaa
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
raastettua inkivääriä
2 rkl
srirachaa
2 rkl
limen mehua
1 rkl
kalakastiketta
1 rkl
seesaminsiemenöljyä
1 rkl
sokeria
1 rs
terttukirsikkatomaatteja (200 g)
150 g
juustoraastetta
Lisäksi
1
punainen chili
1 rku
hienonnettua korianteria

Uuninuudelit valmistuvat näin:

  1. Keitä nuudelit suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Valuta nuudelit lävikössä ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille.
  2. Ruskista jauheliha pannulla tilkassa öljyä. Mausta suolalla.
  3. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta inkivääri. Mausta jauheliha valkosipulilla, inkiväärillä, srirachalla, limen mehulla, kalakastikkeella, seesaminsiemenöljyllä ja sokerilla. Levitä jauhelihaseos nuudelien päälle.
  4. Huuhtele kirsikkatomaatit ja leikkaa puoliksi. Levitä tomaatit jauhelihaseoksen päälle. Ripottele juustoraastetta päälle.
  5. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
  6. Huuhtele chili, halkaise ja poista siemenet, leikkaa viipaleiksi. Hienonna korianteri. Ripottele chiliä ja korianteria uuninuudelien päälle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt