Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Uunimakkaravuoka – nostalginen kotiruoka tekee näyttävän paluun lautasille

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min

Uunimakkaravuoka henkii nostalgiaa! Uudistettu klassikko kokataan suikaloidusta bataatista, mutta potutkin kelpaavat vuokaan mitä parhaiten. Tilkka srirachaa ja kunnon kerros juustoa viimeistelevät maun.

6.3.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
450 g
bataattia
100 g
lehtikaalia
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
soijakastiketta
1 tl
srirachakastiketta
½ tl
mustapippuria
2 dl
ruokakermaa
1 pkt (580 g)
lenkkimakkaraa
1 dl
cheddarjuustoraastetta
  1. Kuori ja leikkaa bataatti suikaleiksi tai spiraalileikkurilla nauhaksi. Irrota ruoti lehtikaalista ja hienonna lehdet. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuullota bataattisuikaleita öljyssä pannulla muutama minuutti. Lisää sipulit ja lehtikaalit. Mausta soijalla, chilikastikkeella ja mustapippurilla. Kaada ruokakerma joukkoon ja kuumenna kiehuvaksi.
  3. Kumoa seos uunivuokaan. Nosta makkara vuokaan ja ripottele juustoraastetta pinnalle.
  4. Paista 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

Vinkki!

Paista bataattiseos uuninkestävässä paistinpannussa, niin voit tehdä koko ruoan valmiiksi yhdessä ja samassa astiassa. Samalla säästät tiskiä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt